Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Somnolenta

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cauze pot fi multe dar la o sarcina te-ai gandit? am doua colege gravide si la ele asa s-a manifestat, printre altele.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"id="purple">id="Comic Sans MS">[flo]

Distribuie pe alte site-uri

Offf.. si eu patesc la fel si n-am chef de nimic. Dar la mine cred ca s-a acumulat oboseala. Ma culc foarte tarziu si ma scol in fiecare dimineata la 7. [bang]

Cred ca 2-3 zile de concediu nu ti-ar strica nici tie! Asta ca sa-ti incarci bateriile...[:D]

[flo]

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

id="red">

Biby [floare3]

Si eu ma culc seara pa la 23 si ma trezasc la 5, dar pana acum faceam la fel si tot nu m-am simtit asa. Inseamna oare ca imbatranesc [:D]?

Cam in urma cu o luna am tinut o dieta in urma careia am slabit 6 kg in doua saptamani. De atunci mananc foarte putin si cam dezordonat, ca sa ma mentin, dar totusi mananc fructe destul de multe. Poate ar trebui sa iau si supliment de minerale.

Ar trebui sa dormi ceva mai mult. De asemeni cava minerale nu au cum sa-ti strice.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...