mamica noiembrie-decembri Publicat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 19, 2006 Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005id="size6">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica noiembrie-decembri Postat Iulie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size3"> : despre vaccinuri cum creste [bibe] despre alaptat: cum stim daca bb primeste destul lapte + cum arata kk normal Scutece...id="size3">id="purple"> (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1) Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size3">si 85 de episoade [;)]: id="red"> (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1) BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS"> [^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]... [il]Panoul de onoare id="size3"> [foto] [^] Cum cresc piticii...id="size3"> Suntem 79 mamici si avem in total 90 , 48 [fetita] si 42 id="size2"> OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">, 21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexiaid="red">, Bucurestiid="maroon">, 21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon"> 23 oct - mandykschid="purple"> (32 ani): [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon"> 26 oct - Mirela Ancaid="purple"> (36 ani): [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - lavi02id="purple"> (27 ani): [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - monetid="purple"> (37 ani): [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon"> 31 oct - RaluDid="purple"> : [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon"> 31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (26 ani): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 2 nov - Noki_Laraid="purple"> (26 ani): [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - catutzaid="purple"> (26 ani): [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - teo_banuid="purple"> (23 ani): [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon"> 2 nov - melkuid="purple"> (30 ani): [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Laviid="purple"> (28 ani): [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon"> 3 nov - IrinucaRid="purple"> (23 ani): [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Bicid="purple"> (30 ani): [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 4 nov - mimi dumyid="purple"> (28 ani): [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon"> 4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon"> 5 nov - Siminafid="purple">(37 ani): [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon"> 5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon"> 5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon"> 7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon"> 8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon"> 10 nov - Ripleyid="purple"> (30 ani): [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon"> 11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon"> 13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - mirabilisid="purple">(27 ani):[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - dordia2000id="purple">(29 ani): [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon"> 14 nov - gandacelid="purple">, (34 ani): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - addyaid="purple">, (37 ani): [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon"> 15 nov - felicia74id="purple">, (32 ani): [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon"> 17 nov - cristinamhid="purple">, (27 ani), [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">, poze 17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">(30 ani), [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon"> 17 nov - anamariid="purple">, (30 ani): [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993), [copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon"> 18 nov - xandra28id="purple"> : [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon"> 22 nov - dienutagravidutaid="purple"> (22 ani): [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 22 nov - Miha2006id="purple"> (28 ani): [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon"> 22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon"> 22 nov - Mihaelutatid="purple">, : [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown"> 23 nov - Ina869id="purple">, (36 ani): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon"> 24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon"> 25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown"> 26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon"> 27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon"> 29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon"> 30 nov - lordraid="purple">(28 ani): [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon"> DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3"> 1 dec - pischi2003id="purple">(29 ani): [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon"> 1 dec - joy04id="purple">(29 ani): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - silvia_did="purple">(30 ani): [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 dec - negaracristinaid="purple">(28 ani): [bibe]Stefania Eliseid="red">, Gura Humoruluiid="maroon"> 3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon"> 5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon"> 7 dec - mara95id="purple">(32 ani): [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon"> 7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon"> 7 dec - Bubamaraid="purple">,(31 ani): [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 8 dec - salisaid="purple">(29 ani): [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon"> 9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon"> 10 dec - bianca_moid="purple"> (31 de ani): [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon"> 13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon"> 15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 16 dec - meemsid="purple">(26 ani): [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 17 dec - tania-zid="purple">(30 ani): [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon"> 19 dec - Leea_cvid="purple">(31 ani): [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon"> 19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red"> 19 dec - Angi75id="purple">(30 ani): [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon"> 19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon"> 19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon"> 20 dec - Alexandrinaid="purple">(28 ani): [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon"> 20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon"> 22 dec - maria_alexiaid="purple">(29 ani): [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon"> 22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon"> 26 dec - Buluciid="purple">(27 ani): [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon"> 28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon"> IANUARIE 2006id="purple">id="size3"> 2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon"> id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mara95 Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 I-am dat azi bebelusei o banana medie fara samanta, deci cam jumatate a mai ramas din ea. E mult oare pentru sapte luni si jumatate aproape?E singurul aliment pe care-l mai mananca diversificat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilenutza Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Si mie mi se pare putin cam exagerata treaba cu aberatul pe forum!1. nu am inteles ce postari inseamna aberat si 2. ce sa discutam, kant in varianta sugarilor?[:-)))] Gandacel, desi nu am zis nimik, din lipsa de timp, eu citesc postarile tale cu mult interes si mi se par de bun simt, mai ales ca ne-am mai intalnit si pe alte subiecte! Ripleyid="red">, ce mai face Anutza?( stiu ca ai scris ca nu mai scrii, dar ma fac ca nu stiu!)[flo] Mie dr. mi-a spus ca pot s ail las pe Vic pe gresie, dar cu niste pantalonasi ca sa ii protejez genunchii si ii spal mainile din cand in cand pentru ca le mai duce la gura! Feli, interesant articol! Corap, chiar vroiam sa intreb ce mai faci de nu mai scrii nimik!Imi pare bine ca sunteti bine! Ile si bb Victor - 22 dec 2005 Varsta Victorid="teal">id="size2">id="Arial"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilenutza Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Acum am vazut ca ANDA a scris exact contrariul la treaba cu gresia![:-)))] Ile si bb Victor - 22 dec 2005 Varsta Victorid="teal">id="size2">id="Arial"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Maraid="red"> ce sa fie mult, o banana? Pai Miruna a avut zile cand a mancat si 2 banane, io nu vad de ce ar fi vreo problema, daca nu se constipa, banana e plina de vitamine, minerale, calciu. Deci o adevarata "bomba" de energie. Corapid="red"> ma bucur ca sunteti ok, imi pare rau ca Ardeiasu e in greva de papica, poate o fi de la caldura, ca voi nu aveati probleme din astea, sau o fi vreun moft?. *2 Eu bantui pe aici, ca am fost in parc si a adormit mandra mea pe drum, deci acu' e fresh si haladuieste prin pat..iar eu pe net[;)]. Asteptam sa vedem care cedeaza, ea de somn, sau eu nervos pe langa ea, ca de obicei cand face asa, pe la 12-1 mai adoarme[bang][bang] Madau siid="black">id="Arial Black"> [bibe] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> [foto]pozici la 7 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Iulie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 19, 2006 Maraid="red"> . Cat despre banana...eu i-am dat o banana de la inceput si cu tot cu semintze. La varsta asta nu cred ca are nimic daca ii dai o banana intreaga la o masa! Madauid="red"> imi pare rau ca patrulezi pe langa pitica...dar...hai ca iti tin eu de urat ca nici al meu nu vrea sa doarma desi am facut si baitza si frectia de seara, si biberonul cu cereale si...nik. Are terpentrine la fund si se tot ridica pe marginea patului si se uita in jur, pe peretzi la pozne, Dar ma fac ca nu il aud si...pana la urma tb sa adoarma el. Asta daca nu cedeaza ta'su sa-l ia in bratze si sa il legene ca asa i-am gasit acu' vreo 2 seri. Il legana de zor ca nu avea somn. dar l-am lasat ca asta se intampla o data la 3 luni!!Si i-o fi si lui drag sa-l adoarma in bratze!!! Acu' va pup si Noapte buna va doresc!!! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monet Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 scriu sa va pun la curent cu nazdravania serii la noi: a cazut (pentru prima oara in viata!) maya din patul liei: se jucau pe pat, dupa baita. eu, linga ele. lia ma roaga sa-i aduc nu stiu ce cutie din dulap, la 2 metri. ma ridic. o vad pe maya linga perete. in urmatoarea secunda, o vad plonjind de pe marginea patului. a cazut pe-o rina, buf, saraca. s-a zguduit putin, a plins de sperietura si gata. eu, mama netrebnica, mai am un pic pina mi-o iert. pe de alta parte, s-o fi vazut pe lia, ce suava, a venit s-o linisteasca pe sora-sa..... si maya maninca la banane de sparge. dati-i copilului cit vrea. maya a incercat sos de soia azi, ca am avut cine chinezesca. i-a placut:) noapte buna. mona, [copil] lia (24.04.2004) si [copil] maya (28.10.2005) POZE MEXICO 2006id="red"> MAYA DE IULIE 2006id="red"> ASA S-A NASCUT MAYAid="red"> site-ul nostru ASA S-A NASCUT LIAid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bianca_mo Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 buna dimineata noi am avut niste zile grele ca ne-am imbolnavit prima data de rosu in gat ,doamne greu e , cu febra diaree, plans, jale mare... sotul abia azi se intoarce, sunt buimaca, dar macar nu a mai facut Serban febra... iese si un dinte, e tare greu, sper ca ce a fost mai rau a trecut... va doresc sanatate, ca e mai buna decat toate...[floare3][floare3][floare3] Bianca, mama lui Serban 10 decembrie 2005id="purple">id="teal"> http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felicia74 Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 Mara da, daca nu se constipa. Si Ilinca mananca aproape una intreaga pe zi (cu tot cu seminte). E fructul ei preferat. Ma bucur ca v-a placut articolul.[flo] Ilincai ieri i-am dat biscuiti de la Nestle (mama ce scumpi sunt, 12 roni cutia de 24 buc). A refuzat sa-i rontaie, ca i s-au parut tari. Mai incercam cand va avea dinti si sus. Pana la urma l-am mancat eu, ocazie cu care am observat ca au gust exact de piscot Savoiardi. Pe de alta parte, eu n-o mai las sa stea in picioare in patut, ca a facut-o lata ieri. Ea nu stie inca sa se lase usor jos, se prabuseste direct. Ei, intr-o cadere d-asta s-a lovit la arcada si are o minune de mini-vanataie. Asa ca azi ii scot salteaua si folosim patutzul pe post de tarc. Ma duc sa fac o cafea[cafea] ca mor de somn! Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.