Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pulsul in sarcina

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Veroniciid="red"> - e cam maricel la 121, in afara de cazul in care erai foarte speriata, bausesi cafea sau era foarte cald si erai obosita. Pulsul meu e intre 80 si 90 in repaus si fara stres, intr-o camera relativ racoroasa. Poate ar fi bine sa vezi un medic. Nu-i de sarit in apa, nu te speria, pulsul se mareste putin in sarcina, dar e bine sa verifici. Nu-i voie dupa cite stiu sa-ti ajunga la 150 in repaos!

Multa sanatate!

Cricri [gravi] 31 cu Iulia Teodora

We worry about what a child will become tomorrow, yet we forget that he is someone today. ~Stacia Tauscher

Distribuie pe alte site-uri

Tot asa de mare - 120 in stare de repaus - l-am avut eu tot timpul cat am fost gravida si n-am patit nimic. Dar eu aveam oricum pulsul mare, 90-100.

N-am avut probleme nici cu sarcina, nici cu nasterea.

Poti face o electrocardiograma daca iti faci griji. Eu mi-am facut in luna a 9 -a si mi-a iesit totul bine.

Sarcina si nastere usoare!

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Si eu am avut si am pulsul mare (sunt gravi in 25 de sapt) , insa nu-ti fa probleme.

Am intrebat-o si eu pe ginecoloaga mea si mi-a zis ca sunt o sumedenie de factori, chiar si emotia consultului pe care o simti sau nu, poate ridica pulsul.

Stai linistita atata timp cat doar asta e singurul simptom.

o sarcina usoara si......nu te mai uita pe statistici, guri de babe [;)]etc

Lavinia-mama si micutza Hanna( 16.04.2004 )

veroniciid="red"> eu in locul tau sa fiu mi-as face un control pt linistea mea... pe de alta parte tu ai doi (felicitari si sa fie sanatosi!) si poate ca inima ta face un efort mai mare decat daca ar fi doar unul cum e la majoritatea, nu? sper ca nu am spus prosti, oricum iti doresc sarcina usoara [flo]

si eu am avut pulsul peste 110 mai tot timpul! la medic ajungeam chiar la 140... si mi-a scazut inapoi la vreo 10 zile dupa ce am nascut. eu una am facut un control cardiologic, cu eco cu tot, si cum totul era in regula acolo am ajuns sa aflu de la cardioloaga ca am baietel...

cu doi mititei in burtica cred ca e firesc... dar pentru linistea ta, fa-ti controlul, eu am scapat de o serie de pitici la cap dupa asta!

madalina

serban

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...