Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

La 8 ani singura acasa?

Recommended Posts

Buna-ziua la toata lumea!

As vrea sa va cer si eu un sfat legat de fetita mea de aproape 8 ani. Pana astazi am avut o doamna care a avut grija de ea pana veneam eu de la servici.Astazi doamna m-a anuntat ca nu mai vine.

Nu am putut sa lipsesc de la servici si am lasat-o singura plangand. Nici eu n-am mai fost in stare de nimic toata ziua, am sunat-o din ora in ora si colegele mi-au spus ca exagerez, ca e mare si ca ar trebui sa se obisnuiasca sa ramana singura.Problema e ca nici ea nu vrea sa ramana 8-9 ore singura, de iesit din casa nici vorba, ii este frica de caini.Nu stiu cum sa procedez.A fost cineva in situatia mea?Poate ca sunt eu exagerata!Va lasati copiii singuri acasa?Ea e cuminte dar parca tot mi-e teama...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic ca e foarte bine ca nu iese singura din casa. E totusi prea mica pt a umbla pe strazi nesupravegheata.

Ziua aceasta v-a luat clar pe nepregatite si nu ai avut probabil timp sa ai o discutie serioasa cu ea despre statul acasa. Noua ore sunt lungi, poate gasesti o vecina de treaba sa treaca pe la ea din cand in cand. Iar daca nu gasesti alta bona va trebui sa ai incredere in ea si sa o incurajezi. Poate totusi gasesti pe cineva ...

Eu mi-am petrecut zile si nopti intregi singura de la varsta de 6 ani. Dar erau alte vremuri si sunt convinsa ca am avut muuuult noroc de nu am patit nimic.

Sibylle id="green">[gravi] saptamâna 28

Pozele mele id="green"> Poze noi id="size1">

Dar nu poate sa-ti spuna azi dimineata ca nu mai vine de AZI. Trebuia sa-ti dea un preaviz de 15 zile, sa ai timp sa gasesti pe altcineva.

Acum cred ca o zi nu-i foc, insa trebuie sa-ti gasesti pe altcineva, ca la 8 ani nu poate sta singurica 9 ore. Hai, o ora zic si eu, dar 9 e mult, mai ales ca trebuie sa isi incalzeasca mancare si sa stea inchisa in casa.

Curioasa treaba cu femeia....lipsa de bun simt din partea ei sa nu te anunte inainte. Asta e, oameni si oameni.....

Si eu am fost singura acasa de pe la 6 ani, inclusiv cu mers-intors de la scoala singura. Intr-adevar sunt alte vremuri acum, atunci cam asta era moda: cu cheia de gat.

Nu stiu cum voi proceda cu copilul la varsta aceea, cu lucrurile pe care le tot aud devin din panicata paranoica...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

N-am vrut sa comentez nimic la adresa doamnei, sunt mult prea suparata. Vestea i-a dat-o copilului de dimineata dupa care i-a inchis telefonul...A venit la mine fetita izbucnind in plans. Probabil a gasit pe cineva care i-a oferit mai mult. Nu ma asteptam la asa ceva din partea ei.Nu mai zic nimic.

Marilen

of, problema nu e ca sta singura, ca e destul de mare, ci ca ea nu vrea sa stea singura...

din seria "cu cheia de gat", in clasa intai steam singura de dim pana seara, cu dus la scoala, dus fratior la gradi, luat fratior, incalzit mancare (cu aragazu'), facut teme si asteptat painti...

dar erau alte vremuri.

problema e ca a fost prea brusc... daca aveai macar timp s-o pregatesti... cauta macar pe cineva care sa vina la pranz sa-i pregateasca masa si sa stea nitel cu ea pana adoarme... daca obisnuieste sa doarma la pranz.

bafta multa!

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

eu nu inteleg de ce nu ai putut ramane tu acasa, chiar cadea firma aia fara tine? Nu-ti reprosez tie nimic, ma gandesc ca ai avut motive de-ai plecat, dar ma gandesc daca n-ar tb dat uneori peste nas la sefii care nu inteleg nimic.

Si mie mi s-a intamplat sa-mi fie copiii bolnavi, m-am trezit, m-am imbracat de servici si cand sa-i pregatesc si pe ei am vazut ca unul avea febra. Ce era sa fac, ca doar n-am sa-i las la 4 ani singuri in casa?? Am sunat, am zis ca nu pot veni si asta e. Si nu sunt singura, mai devreme sau mai tarziu fiecare e pus intr-o situatie din asta... nu?

Cristina

-----------------------------------------------

Explica-mi, si am sa uit

Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte

Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.

Confuciusid="size1">id="red">

Lucrurile au evoluat surprinzator pentru mine. In prima zi a plans ca sta singura, am tot sunat-o, in fine a trecut ziua.

Astazi i-am lasat mancarea pregatita, doar sa o bage in cuptorul cu microunde, nu a mai plans, i-am spus ca in scurt timp o sa gasim pe altcineva si am plecat la servici. Ma suna doamna care avea grija de ea si-mi plange la telefon s-o iert ca era si ea suparata din alte probleme si s-o primesc inapoi, ca n-are alta sursa de venit, etc.... Eu fericita(pentru ca eram multumita de felul in care se ocupa de fetita) o sun pe fiica-mea sa-i dau vestea:a izbucnit in plans dar ce plans, nu reuseam s-o mai opresc. N-o mai vrea si pace. Ei ii place singura.S-a dus doamna la ea,nici nu vrea sa mai auda!Vrea sa stea singura!...No comment!

Va multumesc pentru raspunsuri, e mare lucru sa mai auzi si alte pareri.

Marilen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...