an-k Publicat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 20, 2006 am inceput amandoua. Itai Bia apoi eu cu rosu in gat fara alte simptome, am luat antibiotic, nu a trecut, a fost nevoie de un alt antibiotic mai tare. Lam luat si mie mi-a trecut dar ei nu[:(], azi mergem la dr iar si m-ar ajuta sfaturi de la parinti care au trecut prin experiente similare, ce e de facut?, tratamente naturiste?, de intarirea imunitati?, ea nu papa bine acum. Ce as putea sa fac? Vitamine? Va multumesc! anca si micutza Bianca(14/03/2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 Uite un link, care te-ar putea ajuta... mai multe pareri despre rosu in gat, si afectiuni ale gatului Afectiuni ale gatului toate cele buneid="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple"> Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 A facut febra ??? Daca nu face febra, eu nu ii dau antibiotic, deci eu nu iti recomnd nici tie. Poti sa incerci propolis cu miere, e foarte bun pentru gat. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 An-k, daca rosul in git e de origine virala, atunci antibioticul nu are cum sa ajute, ba chiar poate sa faca mai rau. Noi am patit-o asa. Un medic mai incompetent ne-a prescris antibiotic, fara sa stea macar pe ginduri, daca e vorba de o afectiune virala sau bacteriana. Ei bine, dupa 6 zile de antibiotic boala nu trecuse deloc, iar dupa acest interval a recidivat in mai rau. Si atunci l-am tratat numai cu Tantum verde, propolis si sirop de tuse, si i-a trecut. Cred ca mamicile ar trebui sa faca facultatea de medicina prin corespondenta [alcool] ------------------ Numai bine, Natalia id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinutza Postat Iulie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 20, 2006 eu as spune sa incerci un tratament homeopat. poate te chinuiesti degeaba cu antibiotic, poate mai rau faci... daca nu e si alt simptom si doar rosu in gat eu ma mir ca ai aflat ca are rosu in gat... adica ma gandesc ca asta se poate intampla si din cauze f usoare, nepericuloase. sanatate multa! cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxali Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Era bine sa-i faci(sa-ti faci) un tampon din git si aici vedeau bine de care virusache e... Eu drept sa-ti spun sufar de amigdalita vara daca maninc ceva rece ma inflamez imediat(chiar cu febra) si am vocea in schimbare,precum baietii.Chiar daca doctorii aici,recomand,la git rosu de baut si mincat rece,cica asha trece[bang] mie imi vine 40 grade febra. Ali, mama baietzoiului Enrico Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiuMil Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 si baietelul meu a fost diagnosticat cu faringita acum 2 saptamani. Dr ne-a prescris doar nurofen pentru ca facea febra foarte mare (39-40) si sa ii dam mai mult lapte si alte lichide pentru ca nu vroia sa inghita altceva. In cateva zile i-a trecut febra si incepuse sa si manace semn ca nu il mai durea foarte tare....dar nici el nu mai mananca ca inainte. oricum dr ne-a spus clar ca e viral, pt ca avusesem si eu si sotul in aceeasi perioada si ca antibioticele nu sunt indicate. Poate ar trebui sa faci mai multe investigatii , cum spuneau si fetele mai sus si sa vezi exact de ce natura esta! Multa sanatate! Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 quote:Originally posted by BalbinaAn-k, daca rosul in git e de origine virala, atunci antibioticul nu are cum sa ajute, ba chiar poate sa faca mai rau. Noi am patit-o asa. Un medic mai incompetent ne-a prescris antibiotic, fara sa stea macar pe ginduri, daca e vorba de o afectiune virala sau bacteriana. Ei bine, dupa 6 zile de antibiotic boala nu trecuse deloc, iar dupa acest interval a recidivat in mai rau. Si atunci l-am tratat numai cu Tantum verde, propolis si sirop de tuse, si i-a trecut.Cred ca mamicile ar trebui sa faca facultatea de medicina prin corespondenta [alcool]------------------Numai bine,Nataliaid="right">id="quote">id="quote">Mare dreptate ai cu facultatea de medicina!!Daca nu te superi, cam care era schema de tratament pe care ai aplicat-o?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an-k Postat Iulie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 va multumesc pt raspunsuri am fost la dr si e ok au ramas un fel de afte dar va trece fara antibiotic, ne-a dat ecoflorina pt refacerea florei intestinale dupa antibiotic. sanatate multa! anca si micutza Bianca(14/03/2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Daniela, nu ma supar Ne-am tratat cu spray Tantum verde (cite 2 pufuri de 3 ori pe zi), Propolis glicolic (cite 20 de picaturi de 2 ori pe zi) si sirop Favitusin (cite 1 lingurita de 3 ori pe zi). Roseata din git a trecut cam dupa o saptamina, asa ca am renuntat la Tantum, si am mai continuat cu siropul inca vreo 5-6 zile, iar cu propolisul pina s-a terminat sticluta. An-k, ma bucur ca e mai bine la voi, sanatate Biancai! ------------------ Numai bine, Natalia id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.