Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Alaptare...= pofte?

Recommended Posts

Dragi mamici care ati alaptat sau alaptati, spuneti-mi daca voi ati avut sau aveti pofte? Eu simt o acuta nevoie de biscuiti si mananc ca disperata si nu pot sa imi explic de ce imi plac...inainte nu ii sufeream...

Ma gandeam ca poate imi spuneti si mie daca ati patit la fel in timpul alaptarii sau e doar o ciudatenie inexplicabila de a mea [:D].

[flo]

POZE CU RAZVAN MIHAI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sa stii ca uitasem dar am patit la fel mi-era pofta de ciocolata ca-mi lasa gura apa.nici cand eram gravida nu am avut pofte,dar au trecut.si inca alaptez.a,si cand alaptam la inceput imi era f. sete stateam cu sticla de apa langa mine.

spor la alaptat.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos

LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Si eu aveam pofte. Mai ales la dulciuri, si in principal la cioco. Dar si de fanta de portocale:) Daca am baut un pahar maaaare de Fanta, in clipa urmatoare simteam ca imi pocnesc sanii, cred ca la mine functiona asa ca la alte mamici berea[alcool]

Insa grija mare cu poftele, sa nu va ingrasati prea tare:) si sa nu mancati alimente care dau colici la bb!

Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

Eu n-am avut pofte insarcinata cat am avut cand alaptam. Imi cumparam in fiecare zi 1/2 kg de minirulouri cu ciocolata, ceea ce inseamna un foetaj stropit cu ciocolata. Nu le-am mai suportat dupa ce am terminat cu alaptarea. Probabil ca organismul solicita mai multi carbohiodrati, adica fainoase.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Eu am dat in patima dulciurilor de care nu ma atingeam inainte..poate doar cate o ciocolata la cateva luni [bang][bang][bang]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

[hia]

Si mie mi s-a intamplat la fel[pofta]imi era o pofta de dulciuri de numa,eu eram cu prajitura.Am descoperit la o nunta unde fusesem cand fetita avea doar 3 sapt ,o prajitura bunaaaaaaaaaaa cu crema de ciocolata.M-am interesat ce cofetarie au facut-o si saptamanal imi cumparam si cate 10 .Cateodata mancam si cate 2 odata si mai pofteam dar....

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorez deoarece am intalnit multe mamici care treceau prin aceeasi situatie!(cica se indulceste si lapticul [:)]

Poze

si eu tot biscuitii in devorez, in cantitati industriale...cred ca ne cere si organismul ceva mai mult dulce...si bananele...chestia e ca nu se observa, nu se depun pe sunculite...desi de felul meu nu sunt prea pofticioasa...

[ilp]Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

quote:Originally posted by laura72

sa stii ca uitasem dar am patit la fel mi-era pofta de ciocolata ca-mi lasa gura apa.nici cand eram gravida nu am avut pofte,dar au trecut.si inca alaptez.a,si cand alaptam la inceput imi era f. sete stateam cu sticla de apa langa mine.spor la alaptat.Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photosLAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

id="quote">id="quote">Asta cu apa e un lucru obisnuit fiecarei femei care alapteaza. Instantaneu simti nevoia sa bei apa. Eu goleam cate 1 sticla si ceva de juma de kil la fiecare alaptat. Si cu malex la inceput sugea des...E perfect normal acest sentiemnt cu apa."Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"[gravi].......id="white">in 28+ sapt. [mamica] Alex - 5 Nov. 2004 ......... id="red">poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...