Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lupta cu kilogramele-inca o solutie

Recommended Posts

Nici eu nu mai stiu de cand ma lupt cu ele.Am incercat tot ce am citit in materie de diete.Daca la inceput mai pierdeam 2-3Kg acum nu mai am nici un rezultat.

Mi-am dat seama ca am o carte despre tratamente naturiste si in seara asta am citit la obezitate ce este recomandat.Cartea e scrisa de Dr.Dorin Dragos,biochimist Mirela M. Bratu si Dr Adrian Cicortas.Se numeste "Plante de leac pt. tamaduirea sufletului"

Ei recomanda o activitate fizica moderata si constanta si renuntare la duciuri si fainoase.

Propun o strategie avand trei linii de actiune:

-Favorizarea proceselor de eliminare prin remedii cu actiune drenatoare asupra ficatului si rinichilor:mladite de ienupar,mladite de rozmarin si muguri de frasin

-Reglarea functiei endocrine cu muguri de mesteacan pufos care simuleaza functia tiroidei si cea endocrina feminina si masculina.

-Eliberarea neuro vegetativa cu muguri de smochin,(care reechilibreaza axa cortico-hipotalamica,reducand apetitul), psihoemotionala cu mladite de paducel si muguri de tei argintiu,ambele utile in tulburari anxiodepresive.

Recomanda urmatoarea schema de tratament:

Prima luna de zile

-Muguri de frasin-50 pic. dimineata

-Muguri de mesteacan pufos-50 pic.la pranz

-Muguri de smochin-50 pic. seara

A doua luna

-Mladite de ienupar-50 pic dimineata

-Mladite de rozmarin-50 pic la pranz

-Muguri de tei argintiu-50 pic seara

Aceasta alternanta se mentine timp de mai multe luni.

Probabil ca toate astea se gasesc la plafar.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Motivul pentru care ne ingrasam este ca mancam mai mult decat avem nevoie, mancam cand nu ne este foame si mancam si dupa ce am atins senzatia de satietate. Cred ca dietele nu functioneaza pentru ca ele elimina doar efectul problemei si nu problema in sine. De ce mancam atat de mult? Eu mancam mai ales cand eram stresata, pizza, mancaruri bune si grase [V], dulciuri, sucuri. Inainte sa va apucati de diete mai bine incercati sa identificati cand si de ce mancati peste masura. In cazul meu asta era mecanismul care ma ajuta sa trec peste stres, in momentul cand incercam o dieta si ma loveam de stres, el devenea cu atat mai mare cu cat nu mai aveam cu ce il combate, oricat rezistam in final cedam si ma intorceam la mancare [:(!]. Dietele nu functioneaza tocmai pentru ca majoritatea oamenilor mananca din cauza stresului si dieta pune un extra-stres pe persoanele care incearca sa slabeasca. Cel mai bine este sa incercati sa inlocuiti mecanismul de combatere al stresului de pe mancare pe altceva. Asta depinde de persoana dar fiecare avem ceva ce ne face placere si care nu este mancare. De fiecare daca cand mergeti spre bucatarie sau vreti sa mancati ceva intrebati-va: de ce? de foame sau din cauza ca m-am enervat? Foamea trece si fara pizza sau junk food, iar stresul poate fi combatut prin obiceiuri mai sanatoase. Stiu ca suna simplist dar e foarte important atunci cand incerci sa slabesti sa analizezi nivelul de stres pe care il ai, sa evaluezi corect rolul mancarii in combaterea stresului si sa vezi daca poti pe termen lung sa schimbi mecanismul de combatere a stresului. Odata ce nu mai exista atasament emotional si mecanismul de combatere a stresului conectat cu mancarea, slabitul vine de la sine si nu este deloc dureros. Nu e nici o problema sa mananci ciocolata sau o felie de pizza, atata timp cat o faci cu masura si nu scapa de sub control in momentele stresante.

Eu am gasit solutia pt. a elimina "stresul" dietelor...

Tin Weight Watchers deja de vreo 3 luni si am dat 8 kg jos.[:)]

Desi se spune ca slabesti cam 1 kg/saptamana cu acest "mod de viata" eu am preferat sa o iau mai incet si mi-am schimbat obiceiurile alimentare. Mai dau iama in cate ceva dulce dar mult mai rar (la asta m-a ajutat mult Cromul!) si ma simt ok.

Vedeti ca este si un subiect aici cu fetele care tin WW.

La cat mai putin kg !

Eu mai am pana in Decembrie cand mi-am stabilit targetul de dat inca vreo 15 kg. Si o fac incet si sigur...

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Interesanta dieta. Dar am si o intrebare: de unde gasesti in centrul unei mare oras, in toiul verii, mladite si muguri de frasin, rozmarin, smochin, mesteacan etc?

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Am sa incerc si eu ceea ce ai spus.Nu am foarte multe kilograme in plus( daca dau 5-6 sunt foarte multumita).N-am reusit niciodata sa duc o cura pana la capat, mai mult de o zi nici atat).Cand imi propun sa tin o cura de slabire parca imi este mai mult foame si parca as manca si mai multe dulciuri.Reusesc sa tin cura pana seara...in momentul cand ajung acasa reactionez aiurea....mananc mai mult decat as fi mancat daca nu-mi propuneam sa slabesc.Pe langa asta imi este si rau.Sunt 100% convinsa ca e vorba de autosugestie....asta pentru ca atunci cand imi propun sa slabesc am niste ameteli si stari de lesin....Cu toate astea se intampla sa nu apuc sa mananc mai nimic toata ziua si sa ma simt ok.Ma simt asa ok, cand nu-mi propun sa slabesc...

Cand ies de la serviciu ma duc la Plafar sa vad daca gasesc tincturile acelea...

Toate cele bune

M.P

Eu m-am apucat de sala din martie si am slabit cam 10 kg. Am mers de 3-4 ori pe saptamana, cate o ora, si am mancat moderat uneori, alteori nu, de toate.

Daca faci sala constant, veti observa ca nu se mai pun kilograme, chiar daca mananci ceva deosebit si " sanatos" uneori.

Dar stiu ca pentru multe persoane e dificil, pentru ca nu au timp. De vreo 2 saptamani lucrez si la stepper, si mi se pare ca asta a dat cele mai bune rezultate, la el am transpirat cel mai mult. Si un stepper il puteti lua si acasa...

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Hai sa va spun si eu cu ce am dat jos aproape 4 kile in doua saptamani,fara sa fac rabat la mancare sau dulciuri...Mi-am cumparat,la recomandarea unei colege,Detoxifiant,de la farmacia naturista,tinctura pe baza de fructe de soc.Are prospect in interior,iti spune cum sa il folosesti si ce efect are aceasta tinctura.Colega mea l-a testat prima,apoi mi-am luat si eu ,dupa aproape 2 saptamani de cand ea incepuse tratamentul.Ea a tinut strict tot ce scria pe prospect si a slabit in o luna cam 7 kile.Eu una nu am respectat prospectul si totusi am dat jos aproape 4 kile,mai precis 3kile si vreo 700 de grame,in doar doua saptamani.

In primul rand aceasta tinctura e un diuretic destul de puternic si mie una mi-a facut sete.Sunt eliminate toxinele din corp si am avut neplacuta surpriza sa ma dau cu deodorant dupa dusul de dimineata si cand am ajuns la servici sa am senzatia ca put a cal mort.Dupa ce am inceput sa folosesc tinctura si mergeam la wc aveam senzatia ca sunt cisterna...regleaza tranzitul intestinal si e recomandat celor cu constipatie.Pentru cei care sufera de obezitate exista pe prospect un tratament care trebuie urmat.Eu nu sunt obeza,dar nici mult nu mai am si deja din cauza greutatii am inceput cu ceva probleme de sanatate.In plus am constatat cu bucurie ca mi s-a cam taiat pofta de mancare,nu mai am senzatia aia de lesin daca nu mananc la timp si portia de mancare mi s-a injumatatit fata de cat mancam inainte.

Va doresc succes la slabit!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...