Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Produse machiaj profesionist???

Recommended Posts

Salutare fetelor!

De o vreme incoace tot ma chinui sa imi gasesc un salon unde sa pot beneficia de un machiaj profesionist pt nunta.

Din pacate cei pe care ii voiam au picat de pe lista si salonul urmator folosesc produse de machiaj numite YOUR STYLE .

Am incercat sa gasesc inf pe net, dar nu iese nimic, asa ca va intreb pe voi , mai pricepute sau care lucrati in domeniu...

Ati auzit de produse profesionale pt machiaj... Your Style?

Ce alte produse de machiaj profesionist stiti??? Asta in cazul in care decid sa merg la alt salon, si bineinteles intreb inainte sa vad ce folosesc.

Multumesc!

Pupici,

Cristina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nici eu nu am auzit de ele. Pe de alta parte, poate e ceva autohton londonez, si atunci, chiar nu am idee.

Oricum ai grija, mai ales ca machiajul de la nunta daca nu e facut cu produse foarte bune, nu tine, si o sa-ti ajunga rimelul in barba [:o)]

Eu la nunta mea am avut noroc - dimineata aratam la fel ca proaspat iesita din salon, doar ca aveam fata putin transpirata. Asa ca succes!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Buna Cryss,

sorry for the delay.

am fost la un salon in Bucuresti, iti trimit un PM cu numele si adresa.

Despre pret nu prea stiu exact, pentru ca am fost eu, mama, nasa si fetita nasei, spalat, machiat, coafat. Suma totala a platit-o sotul meu la sfirsit. Preturile oricum nu ar mai fia actuale, pentru ca a fost acum 2 ani. Oricum, pot sa-ti spun ca atunci nu mi s-a parut mult. Fata de alte saloane, a fost chiar rezonabil.

Si de coafeza am fost foarte multumita. Ii sunt clienta fidela de citiva ani buni. Cocul pe care a reusit sa mi-l faca la nunta a depasit orice asteptari, a fost mai bine decit ma asteptam.

Fetelor, [mariaj]

imi fac mea culpa, si inca o data [mariaj]

Mesajul cu detalii despre salon era pentru Ana Maria si din greseala l-am trimis lui Cryss.

Mess bine ca m-ai facut atenta. Ana Maria imi cer scuze inca o data - astia mai zapaciti fac gafe... [V] [bang] trimit pm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...