Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Urgent /anticonceptionale/vreau intarziere

Recommended Posts

Fetele ...aseara am luat ultima pilula din prima mea folie de anticonceptionale (DEZOREL),miercuri as vrea sa plec la mare si sa stau 4-5 zile,deci as vrea sa imi intarzii menstruatia...cum fac?? trebyie sa mai cumpar o folie si sa continui sa le iau zilnic?pana cand ? si cand are sa imi vina ciclu daca il aman continaind cu alta folie ?? As dori si eu detalii ....cat mai repede daca se poate ,sa stiu daca iau alta pilula in seara asta sau nu .

Merci mult

Scuze aca am mai fost problema asta discutata ...dar hiar nu am timp sa caut ...merci

gogomarla

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Teoretic, pt ca depinde de fiecare persoana, nu ar trebui sa ai nici o reactie aiurea. Menstruatia iti va veni regulat, la doua -trei zile dupa ce ai terminat folia pe care o incepi acum. Numai ca nu trebuie sa repeti chestia asta de prea multe ori.

Poti sa iei numai o saptamana din noua folie (deci asa ai 4 saptamani continue in loc de 3), dupa care faci pauza de o saptamana, in care iti vine si ciclul si apoi reiei anti in mod normal cu o noua folie pe care o iei toata, bineinteles. La fel stiu si eu, nu e bine sa faci prea des chestia asta (1 data/an merge)

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...