Cristina_C Publicat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 21, 2006 Am cunoscut mai demult o familie in care pe fetita o chema ca pe mama si pe baiat ca pe tata - ma refer la numele mic. Mi s-a parut interesant. Voi cunoasteti familii de felul asta sau sunteti chiar voi una dintre ele? Daca da, imi permit sa intreb de ce ati ales sa-l cheme pe copil ca pe unul din voi? In afara de faptul ca, evident, v-a placut numele... Chiar sunt curioasa Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joker Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Eu personal nu sunt dar am in familie, pe tatal meu si pe bunicul meu...le-a placut numele si in perioada aia era foarte natural ca prenumele sa fie luat si de copil, mai ales in cazul baietilor...acum nu prea am vazut situatii din astea foarte multe...eu cel putin nu as alege-o...prefer sa fie ceva nou[dual] [ilp]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Cunosc o familie, Cristina si Mihai, au 2 fete: Cristina si Mihaela. Personal, nu as pune copilului prenumele meu sau al sotului pentru simplul motiv ca imi place varietatea dar e optiunea fiecaruia. ------------------ Numai bine, Natalia id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andre_ea Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Mie mi-a placut de mult ideea asta si am zis ca o aplic cu copiii mei. A fost mai greu de convins sotul, dar intr-un final am reusit. Astfel pe baietelul nostru il cheama Andrei dupa mine. Numai ca este al doilea nume si nu il strigam asa. Mi-a placut si pentru ca este nume de sfant. Si la fetita pe care sper sa o avem candva avem de gand sa ii spunem Maria dupa sot. La fel va fi al doilea nume si cel mai probabil ca nu o vom striga pe el. Si la fel, este nume de sfant. Nu mi-ar fi placut insa sa ii pun baiatului numele tatalui. Apoi cum l-as fi strigat? Junior?[:-)))] Andreea, mami de [copil] Tudor - 10.08.2005id="teal"> id="size1"> POZE id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misticgirl Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 Pe bunicul sotului meu (din partea tatalui) l-a chemat Constantin,pe tatal sotului meu l-a chemat Silvestru,iar pe sotul meu il cheama Constantin-Sivestru. Cred ca i-au pus numele asa pt ca era la moda atunci...sau chiar le-a placut! Habar nu am de ce,dar era interesant atunci,cu siguranta! Claudia si [copil] Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 sincer, mi se pare o mica aberatie..pe bunicu-meu il cheama Ioan, pe taica-meu la fel..bunica-mea vroia sa ma cheme si pe mine Ioana..noroc cu Mutter ca a actionat[zz] nu numai ca se creaza confuzii cand e strigat unul si raspune celalalt, dar de multe ori numele care au fost "cool" cand era bunica fata, nu mai sunt asa de cool cand avem noi bebei...Eu n-as vrea sa ii pun nume baietelului meu (cand o fi) Gherasim[:D] doar ca asa cheama pe cineva din familie...sau fetei, Paraschiva... N-am nimic cu numele in sine, dar astia micii trebuie sa simta si ei ca au o identitate aparte de cea a parintilor... fara suparare[pup] Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006) id="Comic Sans MS">id="size1"> BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 eu fac parte dintr-o familie deasta... eu sunt nicoleta floare, tata e nicolae mama floare, fratele meu era florin nicolae... sincer mie nu mia placut ca ma chema identic cu ei, si cu atat mai putin numele nicoleta... deaceea ma prezit nicole.. ... la copil nu i-am pus numele asemanator nici cu al meu nici cu a lui sot... nici cu a cuiva din familie. si strabunicul din partea tatalui era Gheorghe, bunicul Gheorghe, "fratele lui tata - copilul lui bunicu" era Gheorghe, varu meu - copilul lui unchiu era gheorghe sebastian.. ptiuuu ce mult a mers numele in familie... la noi e ceva moda sa isi puna asa numele dupa tata sau mama.... id="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple"> Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 quote:Originally posted by Gabbrielaeu fac parte dintr-o familie deasta... eu sunt nicoleta floare, tata e nicolae mama floare, fratele meu era florin nicolae... sincer mie nu mia placut ca ma chema identic cu ei, si cu atat mai putin numele nicoleta... deaceea ma prezit nicole.. ... la copil nu i-am pus numele asemanator nici cu al meu nici cu a lui sot... nici cu a cuiva din familie.si strabunicul din partea tatalui era Gheorghe, bunicul Gheorghe, "fratele lui tata - copilul lui bunicu" era Gheorghe, varu meu - copilul lui unchiu era gheorghe sebastian.. ptiuuu ce mult a mers numele in familie... la noi e ceva moda sa isi puna asa numele dupa tata sau mama.... id="purple">Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple">Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple">id="quote">id="quote">si Gabbriela cine-i???ei?????Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)id="Comic Sans MS">id="size1">BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabbriela Postat Iulie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 21, 2006 quote:Originally posted by Noe si Gabbriela cine-i???ei????? Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006) id="Comic Sans MS">id="size1"> BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> id="quote">id="quote"> Gabbriela e doar un nick, mi-ar fi placut tare sa ma cheme asa (de prin clasa a 6 ma prezentam Gabriela la copii ), am vrut sa schimb numele aici in USA, dar era prea mult de lucur, deja aveam un copil si in certificatul lui eram Nicoleta si a fost prea complicat.. asa ca am ramas in acte Nicoleta Floare, ma prezint Nicole (de cateva luni incoace) la prieteni si cine ma cunoscut in urma cu 11 - 12 ani ma stiu de Gabi (sunt constienti ca nu e numele meu dar continua sa imi spuna Gabi).... gata asta e tot cu Gabbriela si Nicole .. v-am incurcat de tot?id="purple"> Nicole mami lui Julian [foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple"> Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 hihi, eu am inteles, sa traiti! Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006) id="Comic Sans MS">id="size1"> BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.