Gabbriela Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Corect.. asta cred si eu .. si la noi era confunzie, cand erau 2 sau 3 cu acela nume in casa era naspa rau, unu era ghita unu ghiorghita .. defapt in acte toti erau gheorghe ...noeid="red"> ce curioasa esti ... bine ca ai inteles faza cu numele [:P]toate cele buneid="purple">quote:Originally posted by Noesincer, mi se pare o mica aberatie..pe bunicu-meu il cheama Ioan, pe taica-meu la fel..bunica-mea vroia sa ma cheme si pe mine Ioana..noroc cu Mutter ca a actionat[zz]nu numai ca se creaza confuzii cand e strigat unul si raspune celalalt, dar de multe ori numele care au fost "cool" cand era bunica fata, nu mai sunt asa de cool cand avem noi bebei...Eu n-as vrea sa ii pun nume baietelului meu (cand o fi) Gherasim[:D] doar ca asa cheama pe cineva din familie...sau fetei, Paraschiva...N-am nimic cu numele in sine, dar astia micii trebuie sa simta si ei ca au o identitate aparte de cea a parintilor...fara suparare[pup]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)id="Comic Sans MS">id="size1">BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">id="quote">id="quote">Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple">Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Lauraa Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Pe a mea nu o cheama ca pe mine dar aproape :) Lara (varianta ruseasca a prenumelui Laura) Deja avem parte de confunzii,multa lume o striga pe ea Laura si pe mine Lara, chiar si la dentist pe fisa mea scrie Lara (motiv pentru care s-a filoxerat asigurarea,cum adica trebuie sa plateasca pentru Lara A. o extractie de molar si un implant cand ea nici nu are toata dantura in gura , lol :))) ) Dar noua, in special lui Papi, ne-a placut numele asta la nebunie,sub nici o forma nu am fi renuntat la el :) ____________________________________________________________________ Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca id="beige">[disco][disco][disco] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gicutza Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Cand am ramas insarcinata cu bebe nr. 1, am hotarat clar: O va chema Ana!!! Numai ca surprize.. surprize... era un EL nu o EA, asa ca am intrat in panica. Nu aveam nici un nume de baiat pregatit. Dupa 2 zile de brain storming, pe la 2 noaptea, eu decretez: Gata! Am gasit numele perfect pentru baiatul nostru: Alexandru. In secunda 2 mi-am dat seama ca pe sot il cheama Alexandru, doar ca alintandu-l zi de zi ii uitasem numele "adevarat". De aici dilema mare... il botezam Alexandru sau nu? Eu inclinam spre NU.... nu ma vedeam "inconjurata" de 2 Alexandri [alcool]. Dupa indelungi deliberari si dupa o secunda de noroc chior, am ales Vlad! Nume care, culmea!, chiar i se potriveste piticului nostru. La biserica l-am botezat si Constantin, pentru ca s-a nascut exact la 1 an dupa ce a murit tatal meu, pe care-l chema Constantin. Iar acum, finally, avem si o Ana . Pe care o mai cheama si Maria. Pur si simplu... Vlad si Ana Sa traim bine! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
karmenutza Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Mie mi se pare lipsa de imaginatie. S-au terminat numele? Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005)id="red"> Catalina Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
roxana1974 Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Sa stiti ca si la alte popoare se obisnuieste chestia asta, deci aiurea sau nu, nu e romaneasca Gabi/Nicole mi se pare foarte draguta istoria asta cu prenumele tale. Oricum ambele sunt frumoase. Am avut si eu o amica, habar n-am cum o chema pe bune, dar toata lumea o stia de Dana. Io nici nu va spun cum imi spun cativa prieteni apropiati, nici nu seamana cu frumosul meu prenume [icon cu una care-si da suvita dupa ureke si clipeste des]. No, vidiazni!id="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
daniella4 Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Am cunoscut o familie de genul asta: mama Ioana, tata Mihai, iar pe cei 2 copii i-au botezat Ionut si Mihaela. Macar au inversat... Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
annita72 Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Sotul meu are numele tatalui lui, dar ca al doilea nume, nimeni nu i-a spus niciodata Florin. Iar eu nu m-am gandit nici o clipa sa le pun copiilor numele noastre, cu toate ca soacra mea mi-a propus la un moment dat, la primul copil, daca e baiat sa-l cheme Ciprian (celalalt nume al sotului, dupa care il stie lumea[:D]). Noroc ca a fost fata . Oricum, pe la noi se pun mai mult numele nasilor decat ale parintilor, dar noi am fost linistiti si in privinta asta, ca nasii n-au avut nici o pretentie. Numele fica-mii Ioana, a fost ales numai si numai pentru ca mi-a placut si nu pentru ca pe nasa o cheama asa. Avem niste prieteni care i-au pus fetitei 3nume ca sa impace pe toata lumea si sa ii puna si unul care la placea lor. karmenutza, pe fetita ta o cheama ca pe a mea, Ioana Catalina. mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998) http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
maria2mami Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Si eu sunt in aceeasi situatie[bang].........pe mama Ioana si tata Mihai...si eu am iesit Mihaela Ionela.....da' nu mi-a placut niciodata[q] Just..... id="red">id="red">Maria[hippi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
zfcristina Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Si noi suntem o familie de genul asta dar confuzii apar numai in privinta fetelor,a mea si a fiica-mii. Pe mine ma chiama Cristina pe fetita mea Cristina,dar sa nu credeti ca i-am pus numele asta pentru ca eram eu lesinata dupa al meu nume,nu. Ma gandisem la cu totul alt nume pentru ea,dar din cauza ca s-a grabit sa vina pe lume ,ca fata mare la maritat (am nascut-o cu 3 saptamani inainte de termenul dat de medic)ne-a schimbat complet planurile cand ne-am trezit cu ea in brate chiar in ziua de Craciun[pegeam].Am zis ca trebuie sa ii punem un nume care sa aiba legatura cu aceasta Sfanta zi si i-am spus Cristina. Tatal meu mi-a zis sa-i pun Cristiana chiar pentru a evita confuziile dar eu nu si nu[bang][bang]ca nu imi place(ce-o fi fost in capul meu.....[alcool] Acum cand ies cu, copiii pe strada ceilalti prichindei ne striga Cristina mare si Cristina mica. La baieti nu este problema pentru ca numele ce se aseamana(la unul din ei este diminutiv)este al doilea nume care nu il folosim la nici unul dintre ei .L-am ales din cauza de rude (pe socrul meu il chema asa )si cum eu am vrut ca cel mic sa poarte numele tatalui meu,am facut si compromisul de a-l trece in plan secund si pe cel al socrului. [foto]botez [foto]copiii mei iubiti poze noi Cristina , mamica de [*]Craciunita[*] Cristina Adriana (25.12.2001[pegeam]) si piticut [copil]Mihai Stefan (17.09.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
spic de grau Postat Iulie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 22, 2006 Pe bunicul sotului il cheama Nicolae, pe tatal lui - Nicolae, pe el - Nicolae..si ghiciti cum vroiau socrii sa-i punem numele copilului nostru? Ati ghicit! Nicolae! Ce atata traditie dom'le? Sa va mai zic? Tata: Ion; mama - Ioana, eu... Ionica[ups]; noroc ca am si un al 2lea prenume[cool] [cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire. Povestea nasterii lui Davidid="right"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.