Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Acelasi prenume: parinti-copii

Recommended Posts

Corect.. asta cred si eu .. si la noi era confunzie, cand erau 2 sau 3 cu acela nume in casa era naspa rau, unu era ghita unu ghiorghita .. defapt in acte toti erau gheorghe [:D]...noeid="red"> ce curioasa esti [:)]... bine ca ai inteles faza cu numele [:P]toate cele buneid="purple">

quote:Originally posted by Noe

sincer, mi se pare o mica aberatie..pe bunicu-meu il cheama Ioan, pe taica-meu la fel..bunica-mea vroia sa ma cheme si pe mine Ioana..noroc cu Mutter ca a actionat[zz]nu numai ca se creaza confuzii cand e strigat unul si raspune celalalt, dar de multe ori numele care au fost "cool" cand era bunica fata, nu mai sunt asa de cool cand avem noi bebei...Eu n-as vrea sa ii pun nume baietelului meu (cand o fi) Gherasim[:D] doar ca asa cheama pe cineva din familie...sau fetei, Paraschiva...N-am nimic cu numele in sine, dar astia micii trebuie sa simta si ei ca au o identitate aparte de cea a parintilor...fara suparare[pup][pis]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)id="Comic Sans MS">id="size1">BebeBlog-Cooking for my Babyid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

id="quote">id="quote">
Nicole mami lui Julian[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">id="purple">Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Platoid="size1">id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe a mea nu o cheama ca pe mine dar aproape :)

Lara (varianta ruseasca a prenumelui Laura)

Deja avem parte de confunzii,multa lume o striga pe ea Laura si pe mine Lara, chiar si la dentist pe fisa mea scrie Lara (motiv pentru care s-a filoxerat asigurarea,cum adica trebuie sa plateasca pentru Lara A. o extractie de molar si un implant cand ea nici nu are toata dantura in gura , lol :))) )

Dar noua, in special lui Papi, ne-a placut numele asta la nebunie,sub nici o forma nu am fi renuntat la el :)

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca id="beige">[disco][disco][disco]

Cand am ramas insarcinata cu bebe nr. 1, am hotarat clar: O va chema Ana!!! Numai ca surprize.. surprize... era un EL nu o EA, asa ca am intrat in panica. Nu aveam nici un nume de baiat pregatit. Dupa 2 zile de brain storming, pe la 2 noaptea, eu decretez: Gata! Am gasit numele perfect pentru baiatul nostru: Alexandru. In secunda 2 mi-am dat seama ca pe sot il cheama Alexandru, doar ca alintandu-l zi de zi ii uitasem numele "adevarat". De aici dilema mare... il botezam Alexandru sau nu? Eu inclinam spre NU.... nu ma vedeam "inconjurata" de 2 Alexandri [alcool].

Dupa indelungi deliberari si dupa o secunda de noroc chior, am ales Vlad! Nume care, culmea!, chiar i se potriveste piticului nostru. La biserica l-am botezat si Constantin, pentru ca s-a nascut exact la 1 an dupa ce a murit tatal meu, pe care-l chema Constantin.

Iar acum, finally, avem si o Ana [:)]. Pe care o mai cheama si Maria. Pur si simplu...

Vlad si Ana

Sa traim bine!

Sa stiti ca si la alte popoare se obisnuieste chestia asta, deci aiurea sau nu, nu e romaneasca [:)]

Gabi/Nicole [:)] mi se pare foarte draguta istoria asta cu prenumele tale. Oricum ambele sunt frumoase. Am avut si eu o amica, habar n-am cum o chema pe bune, dar toata lumea o stia de Dana. Io nici nu va spun cum imi spun cativa prieteni apropiati, nici nu seamana cu frumosul meu prenume [icon cu una care-si da suvita dupa ureke si clipeste des].

No, vidiazni!id="green">id="size1">

Am cunoscut o familie de genul asta: mama Ioana, tata Mihai, iar pe cei 2 copii i-au botezat Ionut si Mihaela. Macar au inversat...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Sotul meu are numele tatalui lui, dar ca al doilea nume, nimeni nu i-a spus niciodata Florin.

Iar eu nu m-am gandit nici o clipa sa le pun copiilor numele noastre, cu toate ca soacra mea mi-a propus la un moment dat, la primul copil, daca e baiat sa-l cheme Ciprian (celalalt nume al sotului, dupa care il stie lumea[:D]). Noroc ca a fost fata [:D].

Oricum, pe la noi se pun mai mult numele nasilor decat ale parintilor, dar noi am fost linistiti si in privinta asta, ca nasii n-au avut nici o pretentie. Numele fica-mii Ioana, a fost ales numai si numai pentru ca mi-a placut si nu pentru ca pe nasa o cheama asa. Avem niste prieteni care i-au pus fetitei 3nume ca sa impace pe toata lumea si sa ii puna si unul care la placea lor.

karmenutza, pe fetita ta o cheama ca pe a mea, Ioana Catalina. [pup]

mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Si noi suntem o familie de genul asta dar confuzii apar numai in privinta fetelor,a mea si a fiica-mii.

Pe mine ma chiama Cristina pe fetita mea Cristina,dar sa nu credeti ca i-am pus numele asta pentru ca eram eu lesinata dupa al meu nume,nu.

Ma gandisem la cu totul alt nume pentru ea,dar din cauza ca s-a grabit sa vina pe lume ,ca fata mare la maritat (am nascut-o cu 3 saptamani inainte de termenul dat de medic)ne-a schimbat complet planurile cand ne-am trezit cu ea in brate chiar in ziua de Craciun[pegeam].Am zis ca trebuie sa ii punem un nume care sa aiba legatura cu aceasta Sfanta zi si i-am spus Cristina.

Tatal meu mi-a zis sa-i pun Cristiana chiar pentru a evita confuziile dar eu nu si nu[bang][bang]ca nu imi place(ce-o fi fost in capul meu.....[alcool]

Acum cand ies cu, copiii pe strada ceilalti prichindei ne striga Cristina mare si Cristina mica.[:D]

La baieti nu este problema pentru ca numele ce se aseamana(la unul din ei este diminutiv)este al doilea nume care nu il folosim la nici unul dintre ei .L-am ales din cauza de rude (pe socrul meu il chema asa )si cum eu am vrut ca cel mic sa poarte numele tatalui meu,am facut si compromisul [:D] de a-l trece in plan secund si pe cel al socrului.

[foto]botez

[foto]copiii mei iubiti

poze noi

Cristina , mamica de [*]Craciunita[*] Cristina Adriana (25.12.2001[pegeam]) si piticut [copil]Mihai Stefan (17.09.2004)

Pe bunicul sotului il cheama Nicolae, pe tatal lui - Nicolae, pe el - Nicolae..si ghiciti cum vroiau socrii sa-i punem numele copilului nostru? Ati ghicit! Nicolae!

Ce atata traditie dom'le?[:D]

Sa va mai zic? Tata: Ion; mama - Ioana, eu... Ionica[ups]; noroc ca am si un al 2lea prenume[cool]

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

id="right"> id="size1">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...