Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gel pt cuticule

Recommended Posts

Am primit un fel de trusa cosmetica pt manicura, care contine printre altele si un gel pt indepartarea cuticulelor. Arata ca un lac incolor de unghii. Si acum va intreb si eu ca tzaranu', cum se foloseste chestia asta?

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Se aplica 2-3 minute inainte de manechiura. Inmoaie si faciliteaza taierea (la mine am observat strangerea pielitei aproape de radacina unghiei,nemaifiind nevoie de taiere). E cea mai trandy tendinta in domeniu...in plus ne scapa de multe neplaceri cauzate la taierea cuticulelor.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

gelul pt cuticule dupa cum ii spune si numele se aplica strict pe cuticula ( pe zona care trebuie indepartata) . Astepti cam un minut si dupa aia cu betisorul de lemn faci miscarea circulara similara cu impingerea cuticulei si cuticula in exces se elimina.

Practic e alternativa la in mu ie rea in apa. si pielea moarta e mai usor de indepartat

Michelle[neand]

Multumesc mult fetele, ma duc sa-mi fac manicura!

[flo]

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Teo1970, eu am un asemenea produs de la Astor si mie imi place (este drept ca n-am mai folosit altul, sa pot compara). Mie nu-mi place sa-mi tai pielitele si manicurista mi-a recomandata asa ceva.

Acum problema este ca pe el, in romana scrie "pentru indepartarea pielitelor", iar in engleza scrie ca este pentru hidratarea lor [:D], ceea ce dupa mine este cu totul altceva.

In orice caz, dupa ce il folosesc, arata mult mai bine si mai... ordonat unghiile mele.

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tuteaid="navy">id="size1">id="Script MT Bold">

quote:Originally posted by teo1970

Daniella,ce marca este gelul pe care l-ai primit?cum s-a comportat? ai fost multumita?Fetelor,puteti recomanda vreo marca eficienta (preferabil din proprie experienta)?

id="quote">id="quote">Nu cred ca e o marca grozava: TCM Hamburg scrie pe trusa. M-am dat cu el dupa cum au spus fetele, dar n-am continuat manicura ca au aparut niste musafiri...incerc mai tarziu si revinDaniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Nu e rau. Am mai folosit si forfecuta pe ici pe colo.

pai inseamna ca e din magazinele TCM: am si eu unul prin apropiere si am vazut acolo truse de manichiura cu diverse maclavaisuri si ustensile

eu am un ser pt cuticule de la Bourjois, e cu roll-on (ca la deodorante), se maseaza cuticulele cu el, cica hidrateaza; nu e rau, asa de intretinere, da' nu e stralucit

am mai cumparat un creion pt cuticule de la ecovital (de la LCN), are un virf de lemn pt impingerea cuticulelor, "inmuiat" intr-o chestie care ajuta la indepartarea lor; are si o rezerva de 4 virfuri; exista mai multe tipuri de astfel de creioane, in functie de scopul urmarit: hidratare, indepartare etc.; nu e extraordinar sau, in fine, cred ca nu ma pricep eu f. bine sa folosesc virful, dar e de retinut

mai am un ser pt cuticule de la Seventeen si, desi l-am achizitionat mai mult de gura vinzatoarei de la raion, mi se pare cel mai bun pina acum, nici nu m-am asteptat

dar mai caut, totusi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...