roxana1974 Publicat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 23, 2006 furt de pe card incurajat de angajator vin mai tarziu cu comentarii. Daca s-a deschis deja topic pe aceasta tema, imi cer scuze si va rog stergeti topicul. R. No, vidiazni!id="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 "Articol" e mult spus!!!! Parca ar fi discutia de la o sueta, cu o vecina, la o cafea......Se jigneste in stanga si dreapta (si cica asta e jurnalism [alcool]), apoi se da link-ul catre DC (probabil ca "autoarea" obosise si isi consumase deja "vocabularul"). No comment! Alina In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 nici n-a stiut Raza ce declanseaza. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Iulie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Asa e, la ea m-am gandit. Oare se poate sa unim topicurile? De la job am postat si nu am putut sa deschid decat prima pagina si nu-mi mai aminteam exact cine a deschis topicul cu codul PIN. Imi cer scuze! No, vidiazni!id="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Iulie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Alina, unde ai vazut soro in articol vreo jignire? Pe mine totusi ma intriga faptul ca unii profita de informatia de pe DC si-si fac "norma" cu ea...parerea mea...[alcool]id="size1"> No, vidiazni!id="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Daca nu ma insel, jurnalista care a scris articolul este membra DC si are nick-ul Gaby. Am vazut un comentariu de-al ei la subiectul cu PIN-ul si la semnatura era adresa site-ului banking news. Ea trebuie sa fie. Au mai fost articole scrise de jurnalisti care se inspira din forumul nostru. Si eu am fost ziarista si mi se pare total aiurea! Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Roxana, pai in "articol" nu se face cunoscut o stare de fapt, si anume intr-un mod neutru, pur declarativ, informational. Ci, cu doza de ironie de rigoare, se generalizeaza cum ca toti romanii sunt dezinformati, stau numa in fatza TV-ului, etc: Ma uimeste inca dezinformarea romanilor, intr-o societate tot mai dispusa la statul in fata TV-ului (un mod simplist de a te informa, dar bun si asta!). id="size1"> Ca in final, folosind tot o metafora de stil [xx(], ni se spune ca ce-ar fi daca ar cere si ea posetele angajatilor ... adica, vezi Doamne, ce informata si precauta sunt eu , si ce multi fraieri sunt in jur [alcool]. Alina In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clover Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Eu din articol am inteles urmatoarele: 1) ca desprecopii e sursa de articole pentru situatii mai mult sau mai putin de criza de timp 2) ca gabriela x are subalterni si ca deocamdata nu-i controleaza zilnic in poseta 3) ca romanii sunt neinformati Problema mea e ca punctul 3 s-a soldat cu verdictul neinformati si prosti si asta fuse articolul. Mie imi aminteste de articolele triste ale uneia de la jurnalul national care tot asa intr-o vreme decreta ce proaste sunt femeile ca stau si discuta pe forumuri de creme si diete. Doamna autoare, ca sa fie clar: nu va acuz ca ati scris articolul ci ca l-ati scris prost. E un subiect bun esuat intr-un articol prost. You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 Mi se pare ca sunteti prea caustice. Atata vreme cat exista o stare de fapt (adica un angajator care cere imperativ si cu tupeu o informatie din arsenalul privat si confidential al unui angajat, comitand o ilegalitate) exista o problema. Cu siguranta ca nu e un caz izolat, nu credeti? ...pe urma... ne temem de publicitate? de ce? Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Iulie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2006 quote:Originally posted by daniella4Mi se pare ca sunteti prea caustice. Atata vreme cat exista o stare de fapt (adica un angajator care cere imperativ si cu tupeu o informatie din arsenalul privat si confidential al unui angajat, comitand o ilegalitate) exista o problema. Cu siguranta ca nu e un caz izolat, nu credeti?...pe urma... ne temem de publicitate? de ce?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">id="quote">id="quote">Nu "s-a dat" in angajator (cum ar fi fost de asteptat), ci in angajati!!! Se putea face un studiu de caz, adica autoarea s-ar fi putut interesa la fatza locului, daca vroia sa scrie ceva de efect.Dar de la un caz cu totul izolat, sa ajungi sa generalizezi pentru toti romanii , e o cale luuuuunga!Inafara de cele din matematica si fizica, nu-mi plac generalizarile! Cu atat mai mult astea "sociologice"![bang]AlinaIn der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.