Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

nu ma simt bine..

Recommended Posts

fetelor,pana acum m-am multumit sa observ ce se scrie pe forumul asta..dar acum am si eu o intrebare,sper ca trimit unde trebuie..nu sunt inca familiarizata cu site-ul..

sunt in luna 8.a respectiv 35 saptamani si din cauza ca am sarcina coborata dr.mi-a dat un tratament cu no-spa si scobutil..problema e ca am dureri in partea inferioara a abdomenului..ca atunci cand iti vine ciclul sau cand simti nevoia sa mergi la buda..ma scuzati..e ceva normal?ar trebui sa ma ingrijorez?dr mi-a zis sa continui tratamentul..eu nu stiu acum daca e cazul sa o sun..a mai trecut cineva prin asa ceva?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Snt dureri regulate? Ce vrei sa spui prin sa "mergi la buda"? Treaba mare sau mica? Adica apasa pe vezica? Sunt dureri mari? Ma repet,la cate minute sunt? Durerile nasterii incep prin dureri ca la ciclu..Ia tratamentul in continuare si daca se transforma in contractii,nu sta sa nasti acasa, du-te la spital.In orice caz stai linistita,nu fa sport!

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca id="beige">[disco][disco][disco]

oona bine ai venit pe forumul nostru.

Si eu sunt tot in saptamana 35 si am dureri tot in zona inferioara. Nu le-as asocia cu durerile de ciclu, ci mai mult cu senzatie de vezica plina sau febra musculara a zonei. La mine se manifesta atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat sau cand merg.

Doctorul meu le pune pe seama intinderii ligamentelor si a modificarii bazinului.

Eu nu ma mai ingrijorez din cauza lor, la mine au inceput de prin saptamana 29-30 si o tinem tot asa.

Ignatica

[gravi] 34+

Originally posted by Lauraa

Snt dureri regulate? Ce vrei sa spui prin sa "mergi la buda"? Treaba mare sau mica? Adica apasa pe vezica? Sunt dureri mari? Ma repet,la cate minute sunt? Durerile nasterii incep prin dureri ca la ciclu..Ia tratamentul in continuare si daca se transforma in contractii,nu sta sa nasti acasa, du-te la spital.In orice caz stai linistita,nu fa sport!____________________________________________________________________nu sunt dureri regulate ci doar atunci cand stau prea mult in picioare sau intr-o pozitie mai incomoda..oricum am observat ca ma doare inainte sa iau tratamentul...banuiesc ca trece efectul pastilei..si doare asa ca la ciclu sau cand te trece treaba mare si nu poti sa faci...nu stiu daca sunt contractii..problema e ca nu prea mai pot sa facnimic si nici din casa nu prea ies din cauza durerilor..dar mai e putin..[:D]

Si eu am burtica foarte jos...am si ceva probleme cu placenta si patesc exact ca si tine.

Ca si tratament iau No-spa dar numai cand cred ca e necesar.

Cred ca aceste dureri apar din cauza ca burtica este atat de jos.

Roxi [gravi] 33+ (Dragos Andrei ) si [bonjovi] Rares Stelian 9. april.2002

Sfatul meu ar fi sa stai cat mai mult culcata - nu in picioare, nu pe scaun! Si sa iei tot tratamentul pe care ti l-a dat medicul.

Dar daca esti ingrijorata suna-ti medicul, mai ales daca ti se pare ca devin regulate. Mai sunt si durerile de dilatare a ligamentelor si oaselor bazinului care pregatesc nasterea, dar cu cat preseaza mai mult sarcina pe ele cu atat mai mare e riscul de nastere prematura.

Eu sunt Stan patitul, am nascut la 36 saptamani si 4 zile ca mi s-a rupt apa. Imi daduse sa iau No-spa, dar mie mi s-a parut ca e prea mult, asa ca am luat ceva mai putin decat imi spusese medicul (cand mi se parea mie ca e nevoie). Eu aveam si o senzatie ciudata cand vroiam sa fac pipi, asa ca o crispare, dar atunci nu mi-am dat seama ca era vorba de contractii. PLus ca in loc sa stau in pat mai mult m-am plimbat.

Nu vreau sa te sperii, dar mai bine stai o luna in pat ca sa nasti normal. Poti sa te uiti la televizor, sa citesti, sa faci rezerve de somn...

Curaj, mai e putin de tras si o sa iti tii minunea in brate.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

multumesc,sanziana,iti urmez sfaturile intocmai!acum stau mai linistita si cea mai mare distractie a mea este acest site,pe care nu l-am descoperit demult.ma bucura tare sa vad ca se ajuta mamicile intre ele!nu ma mai simt singura[colegi]..eram oarecum speriata de tot ce simt acum,sunt la prima sarcina..dar acum am aflat o gramada de lucruri!

iti multumesc inca o data si sper sa mai comunicam,m-ai mai linistit.

Oona, am vazut ca ai intrebat despre dr.Deliana Puiu la subiectul despre dr. Carmen Cheles.

Eu sunt pacienta d-nei dr. Puiu si la fel ca si tine am ramas surprinsa sa vad ca nu apare pe lista de medici ai sectiei materno-fetale, dar cred ca nu este actualizat siteul. Eu anul trecut am avut o sarcina oprita in evolutie si d-na dr a avut f mare grija de mine si m-a sustinut f mult, este o profesionista chiar daca uneori mai pare distanta. Asistentele deasemenea au fost f dragute si de paft am fost multumita de tot personalul medical de acolo.

Salile de nastere si saloanele de lauze sunt la et2 si sunt renovate acum 3 ani. Sunt f curate si nu au acces apartinatorii, este mare strictete, ceea ce este bine si pt mama si pt bb. In concluzie stai linisitita ca vei fi pe maini bune. Am doua prietene care au nascut acolo si au fost f multumite.

As vrea sa te intreb daca ai discutat cu d-na dr. Puiu despre nastere. Vine in weekend sau dupa program? Eu citisem undeva ca nu prea apare la nastere daca nu-i in timpul programului. Eu as vrea sa nasc natural si ma gandesc daca va fi langa mine sau nu, dar pana la urma oricine va fi, sunt medici buni.

putzuruca [gravi]30+ cu [fetita] Andreea-Maria

poze cu dragoste

Oona, daca ai descoperit site-ul de curand atunci pana apuci sa citesti tot poti sa mai faci vreo doi copii fara sa te plictisesti. [:D]

Mai citeste ce trebuie sa faci la nastere ca pe mine m-a prins cam nepregatita examenul asta.

Spor la citit!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...