Gandacel Publicat Iulie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 24, 2006 Covorul nostru este scamos... Ies scame din el incontinuu, oricat l-as aspira si peria! Ce pot face? Ca bebe a inceput sa umble in 4 labe rau de tot, are manutele transpirate sau pline de saliva si se umple de scame pe degete, apoi bineinteles ca le baga in gura! Cum rezolv problema? Mi s-a zis sa-l las pe parchet, dar e stricat, nu am cum sa-l refac acum! Alta solutie ar fi spalarea si scoaterea scamelor din covor. Se face undeva asa ceva? Voi stiti? Sau ce ati facut cand bebeii au devenit ummblatori si ati avut covor? Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2006 Pune peste covor o patura sau un cearsaf si gata. Cu bagatul manutelor si a altor chestii in gura...obisnuieste-te...controlezi cat controlezi, nu-l scapi din ochi si intr-o zi il vezi lingand fericit farasul de gunoi Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Iulie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2006 pe Alexandru l-am gasit lingand pedala de la bicicleta lu' buni [cool] daca nu este un covor latzos, atunci e ok, important este sa nu lase scame cu care sa se sufoce.. plimbare placuta [cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Iulie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2006 Pai mai bine schimbati covorul, luati o mocheta fara latze. Sau merge si cu un cearceaf pus peste covor, dar sigur il va face ghemotoc bebele. Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Iulie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Asta e! Lasa-le naibii de scame, ca doar nu-s toxice![alcool] Nu-i fac rau! Mai rau ii face aerul poluat de afara, asta ca sa fac o comparatie. Cand era Emma mica aveam si noi covor, nu din ala foarte scamos, dar orisicat, era plin de toate alea. Si ea a mers mult in 4 labe si a mancat o groaza de chestii [alcool] de pe covor sau din alte locuri. Deci eu zic sa nu-ti faci probleme degeaba. Ai grija sa fie curat, cat de cat, covorul, macar sa inghita bb scame curate [alcool] In rest...no probem! _Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Iulie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Bubu, asa face cu cearsaful! Il strange pe tot ghemotoc, dupa care merge mai departe. Scamele sunt cat de cat curate, desi nu stiu daca un covor spalat cu Vanish e sanatos pentru bebe... [alcool] Deci, nu stiti nimic despre scoaterea scamelor din covor. (nici eu!) Mai demult existau (pentru baie) niste covorase speciale pentru copii, gen puzzle, colorate, dintr-un material tare, pe care as fi putut sa le pun peste covor, fara sa le poate strange gramada. Insa nici din alea n-am mai vazut. Voi? Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Iulie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Gandacel, serios acum, lasa cupilu' sa se joace cu scamele, face parte din dezvoltarea lui.. Cand Alexandru avea 6 luni am mers pentru prima data la Capraru. Una din intrebarile lui a fost daca se joaca cu scamele [cool] Raspunsul pozitiv l-a multiumit pe dr. Si nu mai da cu Vanish, asa il otravesti.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Iulie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Tia, merci! [:D] Auzi, sa se joace cu scamele!!! Copchilul meu face economie la toate jucariile, zau! Cele mai iubite sunt dusul, recipientele de la geluri de dus, lapte demachiant, pe care le-am golit... sosete, canute, farfurii, lingurite... jucariile ieftine rau de tot! Sa inteleg ca am un copil sanatos! O sa spal covorul numai cu apa de aici inainte, ca sa nu schimb ceva in starea lui de sanatate! [flo] Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tcelen Postat Iulie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Gandacelid="red">,la noi are covor din ala gen puzzle la Billa,toate culorile,cu litere,cifre ,fructe...........id="Comic Sans MS"> poze id="red">Iulian la munteid="red">id="Comic Sans MS"> Ce au mai facut bebeii nostrii!!id="red">id="Comic Sans MS">id="size3"> [foto]POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII POZE ANA-MARIA CRISTINA&[bb]ANA-MARIA17.01.2006& [bicla]IULIAN 22.11.1998 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pet Postat Iulie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 25, 2006 Originally posted by tcelenGandacelid="red">,la noi are covor din ala gen puzzle la Billa,toate culorile,cu litere,cifre ,fructe...........id="Comic Sans MS">La noi covorul ala nu sta intreg 10 secunde! Si eu curat covorul atat cat se poate! Ma straduiesc mai mult sa tin manutele copilului uscate ca asa nu se ia orice chestie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.