Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

V-ati muta din Bucuresti in "comuna" Pantelimon?

Recommended Posts

Atata mi-am pisat sotul la cap ca vreau sa ne mutam la casa cu curte, (de cand ne-am casatorit) incat zilele astea mi-a zis ca "o sa facem si asta";

Initial am vrut sa strangem banii de teren si casa, dar in ritmul in care au crescut preturile la imobiliare in ultimii ani nu o sa reusim in veci sa facem asa ceva;

Am inceput sa cautam de prin mai la anunturi, am eliminat terenurile de cumparat si am zis ca o sa luam o casa gata construita; Am gasit ceva, despre care, nu stiu daca pot sa spun ca este casa visurilor mele; probabil din cauza faptului ca este in Pantelimon;

Chiar daca este pe strada principala, si este asfalt prin fata portii, canalizarea inca nu este, cica este in proiect pentru la anul, iar apa ar trebui luata de la un put, asa ca ne-ar trebui put, implicit hidrofor si o fosa septica;

Intrebarea mea este daca daca stiti pe cineva prin zona care sa se poata descurca cu asa ceva, adica sa fie conditiile ca de bloc, sau sunt probleme, eu stiu..... cu apa, gazele, curent etc

Apoi daca merita efortul de a te baga in niste datorii, (caci casa ar fi cumparata pe baza unui credit ipotecar) mai ales ca am si un baiat mic care ar trebui dus la gradinita, scoala etc

Astept cu interes orice informatie pe care o aveti despre zona asta, orice opinie daca ati face acest pas si v-ati rupe de zona de blocuri in care ati trait ceva timp...

Probabil ca si din cauza faptului ca am fost brusc intrebata sa raspund la asa ceva, ma simt bulversata, iar coerenta mesajului pe alocuri mai lsa si de dorit

Merci anticipat, Alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu daca as avea ocazia sa scap de blocul asta nenorocit si vecinii manelisti nenorociti si nesplatzi,

sa merg la curte, nici nu m-ash gandi prea mult.

comuna Pantelimon e foarte ok, are lac, are spatii verzi/parcul Lebada, e foarte curat.......nu mi se pare mai urata decat altele din jurul Bucurestiului. Nu ne putem muta cu totii la Snagov, dar decat alte imprejurimi pline de uscaciune cel putin aici e placut (parerea mea), e Selgros aproape, Cora........

aaaa, ajungi mai repede la mare[:D]

pe scurt, eu m-ash muta.[bicla]

Si noi am cautat teren si casa si mi-am pus problema asta pentru ca si noi vrem sa ne mutam la casa. Dar pentru noi e prea departe Pantelimon, drumul spre servici ar fi zilnic de 2 ore dimineata si 2 ore seara, si in plus ar fi departe si copilul de gradinita sau scoala (cred ca sint si pe acolo gradinite dar scolile cele mai bune tot in oras sint). Noi am aminat putin decizia pentru mai incolo.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

:)

Aceeasi intrebare o aveam si eu acum 1 an... iar acum suntem mutati in Pantelimon de aprox. 4 luni :)

Suntem in zona Rascoalei - ultima strada de la camp :))

Nu avem momentan apa curenta si canalizare, dar ne descurcam de minune cu hidroforul si fosa septica.

Mentionez ca daca acum 3 ani stateam in "buricul" Bucurestiului (Unirii), acum am ajuns sa stau la "tara" (de fapt este oras Pantelimonul din Decembrie 2005, dar inca arata a sat/comuna).

Este super ok pentru noi, ne-am acomodat dupa prima saptamana, iar copii sunt foarte incantati.

Ce sa-ti mai zic pentru moment, mult succes in alegerea facuta.

Pupici.

nu m-as muta acolo nici batuta.

se stie ca sunt f multi hoti si golani acolo.mama sta aproape de

comuna asta si stiu ce vb.

nu neg ca sunt si oameni de calitate acolo ,dar eu nu as risca sa-mi cresc acolo fetita.

sper ca nu am suparat pe nimeni . asta e parerea mea despre Pantelimon.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Ali,bine te-am gasit si aici.

Daca tot ti-am promis ca-ti dau ceva relatii in aceasta dupa amiza ,in parc,am sa incerc s-o fac acum.

Am inteles,ca exista un complex de vile,construit pe drumul "vechi"care duce la Cernica,vile care intrunesc toate conditiile pe care le enumeri tu.Se pare ,insa,ca terenul pe care sunt construite este concesionat pe o durata de 45 de ani. Asa ca,daca poti cumpara casa ,nu poti cumpara si terenul de sub ea si din jurul ei.De aici vine pretul,oarecum accesibil.

In ceea ce priveste apa,am inteles ca se poate folosi putul propriu cu succes.,iar canalizarea este deja in proiect pentru anul viitor.

[pup]

Speranta sau vointa

Noi

Eu m-am mutat din Bucuresti ( tot din motive de jeg si manele) la tara, la Clinceni.Am luat o casa gata construita, avem put, hidrofor, fosa septica si o curte de 1200 metri patrati, 3 caini si 2 pisici, tot tacamu.Si nu ne pare rau.

V

veni, vidi, Victorie!

quote:Originally posted by diadaniela

se stie ca sunt f multi hoti si golani acolo.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana

id="quote">id="quote">si unde nu sunt? ai gasit vreun locsor fara ei, sincer? ca e plin inclusiv la unirii la fantani. de astia nu scapi nici in gaura de sarpe.si eu am pe cineva in familie acolo si mi se pare zona foarte frumoasa, din cauza lacului si a padurii, chiar nu am observat o concentratie mai mare de golanime fata de alte zone, or fi strazi si stradute, cine stie???????[alcool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...