DianaP Publicat Iulie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 26, 2006 Unde credeti ca as putea reincarca buteliile pentru aragazul de voiaj. Am umblat pe la toate benzinariile si la toate statiile de gaz si nu incarca si nici nu au stiut unde sa ma indrume. Multumesc mult Diana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guestus Postat Iulie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 26, 2006 Ai grija sa nu pui si telefonul linga butelie...vezi cazul teroristului prins de SRI la Timisoara. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iulie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 26, 2006 Buna ! In voluntari ne-a incarcat tatal meu noua ultima oara butelia de voiaj -e a lor , am imprumutat-o de la ei.Nu stiu sigur unde, dar daca esti interesata si e aproape de tine , il intreb si-ti spun. Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Iulie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 26, 2006 Eu am incarcat in Chitila, undeva pe langa statia de butelii , pe o strada, nu stiu sa iti spun , dar daca ajungi pe acolo, sigur te va indruma cineva. Am ublat si eu tot orasul pentru chestia asta acum 2 ani. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DianaP Postat Iulie 27, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 27, 2006 Da meri mult chiar sunt interesata, dar este urgenta caci noi sambata dimineata plecam. Te rog mult sa-l intrebi pe tatal tau exact unde si are idee daca incarca orice fel butelie. Nu este aproape de noi(stam in Piata Muncii) , dar avem neaparat nevoie de ea. Multumesc mult Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Tata a zis ca e in voluntari langa padure -sincer nu cunosc voluntari-ul si asa ca nu stiu unde vine. A spus ca e o statie peco de gaz de masina. Scuze dar atat mi-s zis... Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodora35 Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 inainte stiu ca se incarcau in damaroaia asemenea butelii era un centru special oricum daca afli unde anume se incarca sa imi spui si mie ca ma intereseaza si pe mine nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameniid="limegreen"> familia mea de-ale croitoriei animalutze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Fetelor, daca e langa padure in Voluntari, stiu eu sigur unde este ca tot trec pe acolo. Stiu unde este peco-ul, nu stiu daca incarca sau nu, asta stiti voi. Este pe strada Stefanesti, cand vii din Bucuresti prin Colentina la intersectia cu Fundeni faceti putin stanga si mergeti drept inainte pana ajungeti la linia de tren si exact dupa ce o treceti, este si padurea pe stanga si centrul de butelii pe dreapta, e f. usor.Succes. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.