Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Butelie aragaz voiaj???

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am incarcat in Chitila, undeva pe langa statia de butelii , pe o strada, nu stiu sa iti spun , dar daca ajungi pe acolo, sigur te va indruma cineva. Am ublat si eu tot orasul pentru chestia asta acum 2 ani.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Distribuie pe alte site-uri

Da meri mult chiar sunt interesata, dar este urgenta caci noi sambata dimineata plecam.

Te rog mult sa-l intrebi pe tatal tau exact unde si are idee daca incarca orice fel butelie. Nu este aproape de noi(stam in Piata Muncii) , dar avem neaparat nevoie de ea.

Multumesc mult

inainte stiu ca se incarcau in damaroaia asemenea butelii era un centru special oricum daca afli unde anume se incarca sa imi spui si mie ca ma intereseaza si pe mine

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameniid="limegreen">

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Fetelor, daca e langa padure in Voluntari, stiu eu sigur unde este ca tot trec pe acolo. Stiu unde este peco-ul, nu stiu daca incarca sau nu, asta stiti voi.

Este pe strada Stefanesti, cand vii din Bucuresti prin Colentina la intersectia cu Fundeni faceti putin stanga si mergeti drept inainte pana ajungeti la linia de tren si exact dupa ce o treceti, este si padurea pe stanga si centrul de butelii pe dreapta, e f. usor.Succes.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...