angy00001 Publicat Iulie 26, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 26, 2006 simptome:dureri de cap,ametzeala,febra38.6 care a scazut dupa 2 ore la normal,ciclu menstrual neregulat si timp de 7-8 zile,in primele zile sange de culoare brun foarte inchis,stare de frig,dureri in tot corpul si extrem,extrem de obosita.de asemenea sufar de sindromul colonului iritabil ceea ce face un chin pentru mine sa merg dimineatza la toaleta intru-cat am dureri si sangerez din anus de fiecare data.aceste simptome se repeta la cateva zile iar in perioada menstruatziei sant mai acute.am fost la doctor acum cateva luni si mi-a zis ca am sci(sindromul colonului iritabil) si ca nu are ce sa-mi faca.eu cred ca e ceva mai serios de aceea am facut programare la alt doctor pt luni.ajutatzi-ma va rog .am o fetitza de 8 luni si nu am energia necesara sa ma bucur de ea.ma simt deprimata si irascibila. va multzumesc angelica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adelyna Postat Iulie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 27, 2006 angy,nimeni nu-ti poate spune ce ai pana nu faci investigatii mai amanuntite.Eu iti doresc multa sanatate,sa-ti traiasca bebele si sa te bucuri de el.Mergi cat mai curand la medic sa-ti rezolvi problemele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodraghici Postat Iulie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 27, 2006 Angy, dg. de Colon iritabil este un dg de excludereid="red">...ceea ce inseamna ca daca dupa toate investigatiile ce tin de sfera digestiva nu se gaseste nik....ramne sdr de colon iritabil (ma refer aici inclusiv la colonoscopie+ biopsie). Dar daca tu ai mers la medic si "ochiometric" a pus dg...ramane sa te indoiesti. Febra + frison...greu de pus dg pe net...o infectie pe undeva?..tre investigat Nu mai sta pe ganduri si mergi sa vezi ce e cu tine... Tine-ne la curent...sunt tare curioasa ce e? Sanatate Teo si BB Fulvia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angy00001 Postat August 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 9, 2006 Buna.Multumesc pentru raspunsuri.Am fost la doctor si nu sunt foarte incantata de raspunsul lui. I-am descris simptomele pe care le-am avut si mi-a spus ca e'posibil'sa am o dereglare hormonala,posibil chisturi ovariene si ca nu poate face nimic in privintza aceasta decat sa-mi dea anticonceptzionale.Tratamentul care mi l-a dat consta in Acid Mefenamic.Voi ce parere avetzi?E normal sa pui diagnostic din ochi,fara a face analize mai intai?Sa ma incumet sa iau tratamentul prescris? angelica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inni Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Mergi la alt doctor. Nu mi se pare normal sa se uite la tine si sa-ti prescrie o reteta doar pe baza spuselor tale.Din ce descrii tu s-ar putea sa fie o raceala..de genul anexita + dereglare hormonala + sindr colon iritabil. Cum adica ti-a spus ca ai sindr colonului iritabil si ca n-are ce sa-ti faca !!! Exista si pt. asta tratament. Ce ti-a prescris acum este un antiinflamator. Nu stiu ce mare lucru o sa-ti faca. Poate sa-ti ia din dureri. Dar nu e o rezolvare. Dupa parerea mea ar trebui niste investigatii mai serioase. Poze Inni [gravi]36+ cu [fetita]....[harp] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.