Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Autocarele romanesti-o rusine natinonala!

Recommended Posts

Daca stiam, nu ma mai urcam eu in autocar nici daca-mi plateau cei de la agentie drumul! Am deschis acest subiect pentru a trage un semnal de alarma, autocarele romanesti ofera conditii de calatorit de-a dreptul inumane! Am venit acum cateva zile de la Milano cu un autocar al unei firme romanesti cu sediul in Sibiu si de atunci pana acuma am sunt in tratament cu antibiotice din cauza aerului lor conditionat infect!E bataie de joc, nu le-au mai curatat de ani de zile, ma mir chiar ca nimeni nu le zice nimic. Am mai incercat eu sa zic ceva pe acolo prin autocar, dar toata lumea se facea ca ploua! Soferii dorm si ei cum pot, ghemuiti intr-o cabina ( ce somn o mai fi si ala!) dupa care pun mana pe volan, pasa-mi-te sunt in plina forma si se pun voiniceste pe condus. Pauzele le-am facut in functie de bunul plac al lui nenea soferul care era in tura, cam una la 5-6 ore ca sa ajungem si noi mai repede,cica!La Lugoj,unde ne-au dat jos cu tipete inspaimantatoare in microfonul ala nereglat de nspe mii de ani, toata lumea, cu mic cu mare, avea picioarele umflate de m-a bufnit rasu'plansu'. Scaunele erau murdare, chiar foarte murdare, gume de mestecat lipite peste tot, perdelele facute franjuri, televizorul mergea aiurea-n tramvai in timpul noptii, iar cand nu, o muzica banateana cantata de pseudo artisti ne impuia la toti urechile! Soferii au aere de patroni, cearta calatorii parca ar fi niste salariati nedisciplinati! Mai bine ar da cu aspiratorul, ca e o mizerie de nedescris pe sub scaune! Saracii, se plangeau ca femeia de servici e in vacanta si ca tot ei trebuie sa le faca pe toate!Pentru a schimba autocarul inspre alte destinatii, de la Lugoj incoace, a fost o adevarata batjocura, ne-au lasat ore intregi in soare sa asteptam autocarul care facea legatura. Parca-l asteptam cu totii pe Godot...

Daca tineti la sanatatea voastra fizica si mintala, evitati transportul cu autocarul si avertizati-i la randul vostru si pe altii, sa nu-si mai umple agentiile astea conturile la banca cu banii nostri de clienti nemultumiti si prea putin putinciosi!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...