Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Secretele pielii frumoase !

Recommended Posts

Fetelor cum va ingrijiti voi pielea? Cum, cu ce, cand , de ce ?

Ma intereseaza : procedee , creme, uleiuri, vitamine, si orice altceva mai folositi...

Eu consider ca cea mai frumoasa haina ar trebui sa fie o piele sanatoasa, curata, ingrijita si stralucitoare ! Nu prea stiu ce sa fac la capitotul asta. Sunt si fumatoare[bang] si cu un program de somn tare ala-n-dala ! Parca incepe sa se vada, parca pielea se pigmenteaza, devine terna,... [ups]

Voi cum faceti? [flo]id="size1">

------------------------

My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu mai fuma! Odihneste te!Si daca ai putea sa ai si somnul de frumusete ar fi perfect!

Consuma apa cu lamaie multa. Demachiaza fata si gatul de doua ori pe zi, foloseste crenme hidratante. Fereste te de soare, imbatraneste mult pielea.Dupa dus creia o pauzaste te.

Mananca multe fructe si legume. Fara cafea. Fara junk food.

Succes!

corinadana mama Ralucai

The mother's heart is the child's schoolroom.

Subscriu si eu celor spuse de corinadana!!

Mai ales ca esti fumatoare, un suplimente de zinc, si vit C, te-ar ajuta mult.

Dar din pacate, oricate suplimente am lua, fara somn si lichide , nu putem avea un ten sanatos, stralucitor, asa cum fiecare dintre noi si-l doreste.

Eu am abandonat sportul de a fuma acum un an, si iti spun sincer ca se vede diferenta!

Daca poti manca avocado, tenul tau ti-ar multumi cu siguranta!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Eu cred ca secretul pielii sta in demachiat...dimineata si seara...iar sincer iti spun fumatul nu face deloc bine...mama mea avea asa un ten frumos cand era de varsta mea....iar acum fumeaza de 20 de ani si are o piele.........deloc frumoasa.

Eu una ma demachiaez in fiecare seara...imi dau cu lotiune tonica...la cateva zile aplic o masca o data la 2 zile sau cateodata in foecare zi ma spal cu gel sdin ala cu granule..sa indeparteze pielea moarta......imi imi place la nebunie sa am grija de pielea mea...vitamine nu am luat niciodata dar in ultima vreme beau multa apa.Tratamente de fata nu am facut niciodata...dar sunt inca tanara sunt sigura ca in viitor ma voi duce sa fac.

Te pup.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360

"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,

They say time heals everything...but I'm still waiting....."

In ultima vreme am folosit o masca de la Yves Rocher mi se pare super...acum sa recunosc am fost mai lenesa dar imi mai faceam si masti de fructe specifice tenului.

Fetelor puneti-va pe treba cu ingrijitul tenului si lasati lenea la o parte([:D]si eu am fost cam lenoasa in ultima vreme in privinta mastilor dar niciodata in privinta demachiantului)

Va pup.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360

"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,

They say time heals everything...but I'm still waiting....."

Trebuie sa ma las de fumat ! Greu [bang]

Va multumesc pentru sfaturi ![flo]

Nikole ? mai zi-mi de zinc si vitamina C ( de asta mai i-au, dar numai cand mai prind cate o viroza). Avocado pot sa mananc - nu mult ca ma scarbesc dar doua la cateva zile merge ! De ce avocado? cat?

Fetelor cu tenul am priceput , dar pentru pielea de pe corp ? Chestiile clasice le stiu : exfoliere, crema de corp . Recomandari ?[flo]

id="size1">

------------------------

My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Depende de piele, va spun yo.

Mama mea a fumat 40 de ani, nu s-a demachiat niciodata (se spala doar cu apa si sapun) si are un ten de invidiat.

Aku de cand are diabet, merge pe la multi medici si doctoritele o intreaba cu ce crema miraculoasa isi ingrijeste fata ca nu are nici-un rid.

Cand le spune ca nu da cu nimik raman cocoanele masca[;)]

Sa auzim de bine ;)

quote:Originally posted by Charlie

Fetelor cu tenul am priceput , dar pentru pielea de pe corp ? Chestiile clasice le stiu : exfoliere, crema de corp . Recomandari ?[flo] [/size=1]------------------------My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

id="quote">id="quote">Folosesc o "inventie" pentru scrub: zahar nerafinat cu cafea macinata, in cantitati egale +ulei de masline (din ochi) cit sa iasa o chestie ce poate fi intinsa pe corp, imi fac intr-un borcan cu capac si pe urma tin la frigider, cind se termina, fac alta tura.Si ma ung cu ulei pentru bebelusi, stiti voi de care.In plus mai folosesc Supliform, o chestie ce costa foarte, foarte putin ( vreo 70.000) si are cele mai spectaculoase rezultate din tot ce am incercat ( inclusiv de la firme "tari" ce au produse ce costa si 1.500.000).Supliformul este pe baza de iedera si tonifica, imbunatateste aspectul, reduce ( remarcabil) celulita.Un efect pozitiv il are bineinteles, masajul corporal (cu diverse creme hranitoare)efectuat in mod sustinut si pentru care eu apelez la mama mea dupa care ii intorc serviciul[:D]Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...