Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CODUL PIN???CARD

Recommended Posts

Vreau sa ma lamuriti si pe mine...

Ieriam primit card de la serv si am fost cu un coleg sa vad cum se foloseste si bineinteles ca acel coleg mi-a vazut si memorat codul pin[bang]

Intrebarea mea e daca el poate sa se foloseasca de acest pin si sa intre in contul meu...

As vrea sa imi raspundeti ca sa stiu ce sa fac..,sa-mi schimb cardul sau codul pin(asta nu stiu daca se poate schimba?}

Multumesc frumos! ! !

IOANA 2006(1an si 2 luni)[foto]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Raspunsul este:Nimeni NU poate sa-ti acceseze contul avand doar PIN-ul, fara card. Dar daca cineva reuseste sa-ti ia cardul si-ti stie si PIN-ul... De aceea bancile recomanda ca PIN-ul sa nu fie pastrat in acelasi loc cu cardul si sa nu fie dat/aratat la nimeni. Nici macar functionarii de la banca nu au voie sa il stie. Oricum, un numar PIN fara cardul respectiv nu are valoare. Deci, poti fi linistita!

Ce e de facut acum... depinde de politica bancii. La banca la care lucrez eu, atunci cand un client doreste sa-si schimbe PIN ul (din varii motive: l-a uitat, sau crede ca altcineva il cunoaste), banca emite alt numar PIN care este trimis in plic inchis (sigilat) la domiciliul posesorului contului, sau este pastrat la filiala dupa dorinta clientului. PIN-ul se poate schimba si la ATM. In nici un caz nu se emite card nou doar daca s-a pierdut/se vrea schimbat PIN-ul. Dar... sunt banci si banci.

Toate cele bune.

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...