Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

lamurire indemnizatie

crinuta

Recommended Posts

Sunt in concediu de crestere a copilului de 1,7 ani.

Problema este ca actualul contract de munca expira pe 31 august 2006 si nu vreau sa il continui, in schimb doresc sa imi iau indemnizatia pana cand va avea copilul 2 ani, deci pana la sf lunii decembire.

Pot face contract de munca cu casa de asigurari? Daca da, pot primi indemnizatia pana in decembrie sau e musai sa am contract de munca???

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Marius, pentru a primi indemnizatia in continuare dupa incetarea contractului de munca la scoala ( contract care expira la 31 aug) trebuie sa inchei contract cu casa de asigurari, sau se poate si fara?

Copilul implineste 2 ani la sfarsitul lunii decembrie si intrebarea mea se refera la acest interval de 3 luni.

Crinuta si [bonjovi] Rayan

Nu trebuie sa inchei nimic. Daca esti in CIC poti sa ramai in CIC pana la sfarsit adica pana copilul va implini 2 ani. Un CIC in derulare nu este conditionat de nici un fel de contract de munca. Mai mult decat atat daca la baza a exista sau exista un contract de munca prin lege acesta este suspendat, nu poate fi desfacut sau modificat decat doar la revenirea la serviciu a titularului de contract. Exceptiile sunt prevazute de lege dar nu cred ca e e cazul de fata.

Marius Pernes

www.marius.rdsor.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...