Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Romani celebrii...dar unii sunt inca necunoscuti

Recommended Posts

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

In lumea stiintifica exista urmatoarea regula: cine publica mai intii ala ia premiul. Cine pune primul documentatia pt patent, ala detine drepturile. Poate acesti mari savanti din Romania sa invete asta!

Nu sunt singurii: cautati povestea fulerenei pe net si cine a luat premiul Nobel pt ea. Cine vrea drepturi date de lege, trebuie sa se conforme si el cerintelor legii.

Ceea ce ma minuneaza e comentariul despre Curie. Scuze, da cine era acea savanta? Iar apoi sotii Curie numai bogati nu puteau fii descrisi pe vremea aia. De asemenea descoperirea lor e bine documentata, nu cred ca gata "au furat-o". Mie mi-i se pare mai mult ca un hoax din acela, cu legende urbane si neverificabile adesea. La fel cine e acel anonim care coresponda cu Einstein?

Iar cu hakarii...frumos subiect de mindrie, ce sa zic [:-)))]. Altii in alte tari nu au prea multi asemnea preocupari pt ca stiu ca ajung in inchisoare si isi strica viitorul cu asta.

Stati asa, ca recitind articolul imi mai sarii mustarul : ce treaba are faptl ce origine avea Marie Curie? Sau originea ei o facea incapabila de descoperiri stiintifice sau presupune ca are nivel etic mai scazut si se apuca sa fure descoperirile altora? Ma amuza teribil articolele astea care pretind existenta unor conspiratii mondiale impotriva romanilor sau victimizeaza atita soarta romanilor.

Iar faptul ca suntem necunoscuti pe plan mondial: citi oameni de stiinta finlandezi sau bulgari cunoastem? Sunt sigura ca si ei au o gramada de patente si oameni importanti...

---

----

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Distribuie pe alte site-uri

Mie'mi place de ala de a inventat rucsacul zburator si'i furara americanii patentul ca sa il introduca in fabricatie de serie in ... 1963 [:D]

De unde se cumpara domne un rucsac d'asta zburator??

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."
id="right">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...