Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce solutii vedeti?

Recommended Posts

Buna tuturor!

V-as ruga pentru niste pareri referitoare la o situatie :Am 34 ani ,un copil de 6,un sot de 40,stam cu socrii in 3 camere,situatia e tensionata deseori si as vrea sa au d pareri de la voi referitoare la solutia cea mai buna pentru depasirea statutului de tolerat.(in casa altuia)Din salariile noastre nu putem achita o rata la casa ,(deja avem una la masina),sanse de venituri considerabile nu avem ,parinti pensionari cu nevoi si ei,chiria mi se pare un lux,emigrare -nu stiu...puteti da sfaturi?astept cu interes parerile sau povestile voastre

Multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna OCTAMI! E grea situatia, nici nu stiu ca sa spun, e greu in casa altuia, apar frustrari, si tu si soacra aveti niste pareri, cel mai nasol mi se pare un nr mare de oameni in casa (iti spun din exeprienta); ma apuca o stare vecina cu nebunia!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...id="red">

Mai e si alternativa cu chiria ... dar pe care eu nu prea o agreez. Dar poate fi o varianta ptr. gasirea linistei, cel putin ptr. o perioada pina reusiti sa gasiti o alta varianta sau chiar posibilitatea unei rate la un apartament AL VOSTRU - varianta de altfel pe care eu o vad ca fiind cea mai buna.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Si mie tot chiria imi pare cea mai buna solutie in cazul vostru . Poate aveti cumva sansa sa gasiti o cunostinta, ruda, prieten dispus sa inchirieze la un pret mai rezonabil decat cel din piata imobiliara de acum .

E greu sa stai impreuna cu o alta familie in casa [bang]

O zi excelenta tuturor !

masina vs. apartament. Daca renuntati la masina nu va puteti achit o chirie sau o rata la un apart. micut?

Cristina

-----------------------------------------------

Explica-mi, si am sa uit

Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte

Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.

Confuciusid="size1">id="red">

Totusi daca stati de atata timp cu socrii, trebuia sa incepeti de mult sa puneti bani deoparte in eventualitatea de a pleca de acolo. Niciodata nu e prea tarziu sa incepeti sa strangeti bani pt asta.

Emigrarea ar fi o solutie pt voi, dar va trebuie curaj !

mutumesc,

n-are rost sa explic de ce nu am strans deoparte bani,chiar au fost conjuncturi nefavorabile,am pierdut un proces cu o casa donata si toate economiile noastre s/au dus ,am amenajat casa socrilor dorind sa avem conditii decente pt ca era deteriorata,am crezut ca merge asa,dar nu e normal sa nu ai cuibul tau si o sa lupt pt asta.

Cat despre prieteni,avem doi cu f multi bani dar ajutorul are o limita mi s-a spus ,poate nu e drept sa astept ceva de la ei dar o vreme mi-am facut iluzii ca ne vor intinde o mana...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...