Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Retete fara coacere

Recommended Posts

Fetele, am si eu rugamintea sa-mi dati ceva retete care se pot face fara sa folosesc cuptorul, ca eu in afara de salam de biscuiti si bilute cu cacao sau nuca de cocos si prajitura cu budinca intre biscuiti nu mai stiu.

Iar pe caldura asta nu-mi vine sa stau cu cuptorul aprins.

Poate mai stiti si altele, eventual cu fructe!

[flo]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

uite reteta mea de cheesecake, fara coacere:

Blat: 300g biscuiti nu foarte dulci se zdrobesc si se amesteca cu 3 linguri de zahar, 100g unt topit si ceva esente daca va plac (eu pun de migdale). acest amestec se preseaza pe fundul unei forme cu bordul detasabil si se pune la frigider.

Crema: 500g brinza de vaci sau 2 cutii brinza fagaras (din cea cu smintina) se amesteca in blender cu 3-4 linguri de zahar, un plic zahar vanilat, 400 g fructe moi (este excelenta cu piersici, caise, capsuni si mai ales cu fructe de padure, inclusiv cele congelate). la acest amestec se mai adauga un plic gelatina dizolvata in 3 linguri de suc sau apa. crema se toarna peste stratul de biscuiti si se lasa 4-5 ore la frigider pina se intareste. se orneaza cu fructe intregi si deasupra se toarna un strat de gelatina pentru tarte (pentru aspectul comercial [:D]).

Roxana

Se mai poate face tiramisu,prajitura de ciocolata cu visine..raffaello diverse combinatii pe blat facut din biscuiti sau piscoturi(cam ce-a spus roxana mai sus) sau blat de tort cumparat din comert,melba de la dr.Oetker.

pupici.

Ps:daca vrei vreuna din retete ma anunti.[flo]

POZE

Sint si la tv niste retete de prajituri fara coacere. Ati vazut? Ati incercat?

Ma tentau, acolo aratau f. bine, pareau a fi cu fruncte.

Scuze ca m-am postat aici... dar avea oarecare legatura.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

ina,probabil vb de prajiturile de la dr.Oetker.Este un subiect despre ele..cu pareri impartite.Mie una mi-au placut..am facut doar doua dintre ele,cea cu capsuni nu am facut-o.

cristina uite prajitura:

75 ml frisca lichida

400 g ciocolata amaruie

3 linguri alcool de visine

visine fara samburi

50 g fistic, tocat

100 g biscuiti sfaramati

Intr-un vas la bain-marie, pune frisca lichida si adauga ciocolata amaruie, rupta bucati. Lasa pe foc pana cand ciocolata se topeste. Adauga alcoolul de visine(eu am folosit lichior)si amesteca bine cu telul pana cand obtii o crema omogena.

Incorporeaza visinele, fara samburi, apoi fisticul, tocat, si biscuitii sfaramati. Toarna amestecul intr-o forma de chec tapetata cu film alimentar si da la rece timp de 2-3 ore sau peste noapte. Rastoarna prajitura pe un platou, scoate filmul si pudreaza cu cacao. Taie felii si serveste.

Poti folosi si cirese sau combinatii de fructe..in functie de preferinte.

pupici.

POZE

• 3 weeks later...
Salutare. Referitor la prajiturile fara coacere de la Dr. Oetker pot sa va spun ca sunt foarte bune toate cele 3 sortimente; cu ananas, cu capsuni si cu piersici. Sunt usor de facut (nu dureaza mai mult de o jumatate de ora), sunt usoare si racoritoare numai bune pentru vara si in plus nici nu costa mult - circa 5 - 6 lei cutia si inca pe atat restul ingredientelor (smantana, iaurt, compot). Sper ca v-am convins ca merita incercate. Pofta buna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...