Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Atentie mare ! Hotie la drum mare Distrigaz!!!!

Recommended Posts

Azi am avut senzatia ca locuim intr-o tara de hoti si banditi.

Si nu din aia sofisticati care devalizeaza banci,ci aia care dau in cap pe strada!

Sa invatati din patania mea ,si sa luati masurile necesare.

Pe scurt;in Martie am plecat ptr o perioada.Ca un om cinstit,m-am dus la Distrigaz si am lasat o suma mai mare de bani in cont.

Am lipsit cca o luna,dar banii au acoperit aproape in intregime si a doua factura.Lipseau cca 60 Ron.

M-am dus la casierie,acolo au explicat ca nu pot achita deoarece nu e emisa o factura pe suma respective,si fiind mica se va adauga la factura viitoare.

Zis si facut.

A venit factura pe Iunie, si pe Iulie.

Le-am platit.

Azi m-am trezit cu gazul oprit si instiintare in use ca datorez distrigaz cu penalizari 74 Ron.

Am incercat sa ii contactez inclusiv la numerele de urgenta ,dar nu a raspuns nimeni.

M-am urcat in masina si m-am dus la ei la sediul.

Acolo am aflat ca taxa de reconectare e cca 11 ron,DAR!!!!

TREBUIE SA LAS O GARANTIE LA EI PTR 2 ANI DE 300.RON!!!!!!

Adica ptr ca sunt rau platnic (60 RON) trebuie sa le las niste bani.

Interesant e ca e CHIAR HOTARARE DE GUVERN!

Adica timp de 2 ani,ei i-mi folosesc banii fara sa plateasca pe ei nici un fel de impozit sau taxa,ii restituie numai daca 2 ani ai platit ToATE FACTURILE LA TIMP ! (sa vedeti cum o sa inceapa sa nu ajunga la destinatie).

Sa facem un calcul 10.000 de faraieri (oameni care posta le-a pierdut factura,a fost sustrasa din cutia postala,au fost plecati de la domiciliu sau internati la spital)X300 Ron=3.000.000 Ron~ UN MILION DE EURO!Fiti siguri ca sunt si vor fi mult mai multi decat 10.000!

Asa ca oameni buni PLATITI GISTRIGAZUL!Daca nu vine factura duceti-va la ei.

Sunt curios ce face un amarat de pensionar care are o pensie de 300 Ron.....

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si chiar daca ti-i da inapoi, ei tot si-au acoperit niste gauri cu ei. Acum un an sau doi am auzit de cazul unor escroci inteligenti, casieri la Electrica, care doar ruland banii (neinreganstrand platile clientilor decat la 1 luna, 2 dupa ce acestia platisera) au scos miliarde !! Doar din dobanzi

Nu-ti mai zic ca insasi compania la care lucrez eu, care nu are in obiectul de activitate nimic legat de servicii/activitati financiare isi trage cam 15% din profit din venituri fianciare - dobanzi la diverse depozite, bla, bla. Dar poate astea-s lucruri normale, ca eu nu ma pricep la inginerii din-astea.

pisici si floricele

In mod normal, trebuia ca pe factura urmatoare lunii cu pricina, sa apara si cei 60 ron neachitati,sau macar in iulie, ca sold, si sa se adune cu factura in termen.

Uita-te in contractul de distributie ce zice la emiterea facturilor si a avizarilor de plata si daca nu au trecut restanta pe facturile din iunie si iulie,asa cum ar trebui, ataca-i [duel]!

Nu inteleg, cum nu puteai completa la plata "ca nu era emisa o factura pe suma respectiva"? Pai, era in contul facturii neincasata integral.

Nu ma mira deloc. Nu ca ar fi normal. Dar e Distrigaz. Stat in stat. Nu va amintiti ca am platit cu totii abonament cateva luni bune, au fost tot felul de prosteste si procese, finalul a fost desfiintarea lor si promisiunea de a se returna banii. Banuiesc ca i-ati vazut cum i-am vazut si eu...

...si a fost vorba de milioane de consumatori...

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Da, asa e, au un stil de innebunesti...am patit-o si noi...

Am achitat facturile cu ordin de plata cumulat ptr cele 2 apartamente, si n-am stiut ca singurul mod de identificare a platii e carnetul/folio, nu nr de factura, contract, cod client, etc....de unde sa stii??

Si m-am trezit cu o factura cu sold, apoi a 2-a, si in final cu ceasul sigilat.....

Si da-i cu telefoane si faxuri la Distrigaz....dar stupoare...am dat de niste doamne foarte dragute si amabile, au rezolvat problema imediat, chiar m-au sunat pe mobil sa-mi confirme.

Am fost uluita, dar asa s-a intamplat.

A 2-a zi au venit si au desigilat ceasul....

Deci, eu zic ca se poate, dar depinde de oameni....

Mult succes.

Corina si [copil] Andrei (24.11.2004)

Am patit-o si eu saptamana trecuta.Am avut 2 facturi aproape identice ca suma( diferenta de cateva zeci de mii).A venit a treia factura.Am vazut soldul pe ea dar sotul a zis ca a platit-o.A doua zi am gasit ceasul sigilat.

Am platit facturile, cei 3 milioane si au venit si au dat drumul la gaz.Mi s-a spus ca banii astia se tin intr-un cont separat, un fel de garantie, timp de 2 ani.Bleah!

Problema mea e ca am vandut apartamentul asta si in maxim 2 luni ma mut de-aici.Si am intrebat ce se intampla in cazul asta?Mi-au zis ca-mi dau banii inapoi.Sa o vad si pe-asta...

Mi se pare normal sa platesc grseala mea.Dar nu mi se pare normal sa nu trimita o instiintare, ceva rin care sa te avertizeze ca ai datorii si in termen de ... zile sa platesti.Asta m-a deranjat cel mai tare.Dar cui sa-i spui?

Voi nu ati vazut ce sedii au?Pe banii cui?Ai nostri...

Suntem la mana lor.Asta e.Traim in Romania...id="navy">id="Comic Sans MS">

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptateid="red">id="size1">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani)id="Script MT Bold">id="size1">id="blue"> POZE

Si eu fac parte din cei 10.000 de fraieri[xx(] din pacate.Nici mie nu mi-a venit sa-mi cred ochilor cand am vazut ca nu vor sa-mi dea drumul la gaze pana nu platesc garantia.[bang]

Si cica o recuperezi in 2 ani daca platesti la timp sau la rezilierea contractului.[xx(]

Pai sa nu-ti vina [drac][drac][drac]Eu am zis ca-mi iau centrala pe lemne si am terminat-o cu Distrigazul.[alcool]

[foto]botez

[foto]copiii mei iubiti

poze noi

Cristina , mamica de [*]Craciunita[*] Cristina Adriana (25.12.2001[pegeam]) si piticut [copil]Mihai Stefan (17.09.2004)

da..si noi am patit-o.

O luna n-am platit...deh....si am zis ca platim luna urmatoare.

In ziua anuntata pe usa blocului am stat acasa ,n-am iesit cu bb afara

special pt a plati gazele .Am avut pe cineva in vizita si cand am deschis sa plece,am gasit factura in usa...nu au sunat cum faceau de obicei.Asta e platim la sediu...daaaaaaar..nu se poate decat la 2 zile dupa ..ca nu stiu cum nu ajunge la ei facura .

A doua zi au venit si au pus sigiliu pt neplata lunii trecute.

Cu ceva relatii am platit doar 1.000.000 din o delaratie ca sunt in CIC si stau cu bb la parinti,iar sotul e in armata (real doar partial)..care cica in 2 ani ii vedem inapoi...oare?

AAAA..si termenul de plata e de 45 de zile de la EMITEREA FACTURII...nu de la primire(caci noi o primim cam in aceleasi zile ale lunii...deci au fost max 35 de zile intre ele)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...