Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

laptele din cerealele aflate in comert

Recommended Posts

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine.

dauneaza copilului laptele din cerealele care se gasesc in comert: Humana brei, Nestle etc.

Arew ceva daca copilul papa lapte formula si seara la 18 papa cereale cu lapte humana cu fructe de exemlu????

Ne se bat cap in cap cele 2 feluri de lapte?[:D]

PRAJITURI[pofta]

Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue">

Poze la 8 luni

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ar fi bine sa nu le amesteci, macar pana la un an, organismul lor se adapteaza mai greu schimbarilor.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

io nu inteleg.

dr. mi-a dat voie. si atunci de ce se mai vand in comert astea?????

deci daca ii dai formula dimineata si seara

seara la 19 vrei sa-i dai cereale humana cu fructe......nu se poate

Hai mai!!!!!

nu e vorba de noi...ca noi papam titi inca, e vorba de altcineva.

PRAJITURI[pofta]

Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue">

Poze la 8 luni

Hildegardid="red">, da-i cereale cu lapte de aceeasi marca cu formula. De ex, eu ii dadeam lapte Milumil, iar cerealele cu lapte erau din aceeasi gama, adica Milubrei. Restul cerealelor, fara lapte, nu conteaza ce marca sunt, pt. ca le pui in formula sau in fructe.

Oana si [bonjovi] Vladutz (2 ianuarie 2005)

[foto]Poze cu Vladutz

quote:Originally posted by Hildegard

io nu inteleg.dr. mi-a dat voie. si atunci de ce se mai vand in comert astea????? deci daca ii dai formula dimineata si seara seara la 19 vrei sa-i dai cereale humana cu fructe......nu se poateHai mai!!!!!nu e vorba de noi...ca noi papam titi inca, e vorba de altcineva.PRAJITURI[pofta]

Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue">Poze la 8 luni

id="quote">id="quote">Bun, daca dr. ti-a dat voie, el e expertul, il cunoaste pe bb dpv medical. Tu ai pus insa o intrebare ca si cum cum chiar ai avea nevoie de un sfat si eu mi-am dat cu parerea. Dr. noastra ne-a spus sa nu le amestecam, nu le-am amestecat.Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Initial creeata de Hildegard

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine.dauneaza copilului laptele din cerealele care se gasesc in comert: Humana brei, Nestle etc.Arew ceva daca copilul papa lapte formula si seara la 18 papa cereale cu lapte humana cu fructe de exemlu???? Ne se bat cap in cap cele 2 feluri de lapte?[:D]PRAJITURI[pofta]

Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue">Poze la 8 luni

id="quote">id="quote">Pai de ce sa se bata cap in cap, amandoua au la baza laptele de vaca. Ptr. mine este acelasi lucru.

Ba noi am folosit de la inceput, adica de la 4 luni, cereale de la Hero iar laptele e din alta gama. Gama mea de lapte nu are cereale pe piata deci nu aveam ce sa ii dau, ce era sa fac sa nu ii dau cereale? Cred ca mai si exageram cu precautiile.

Cristina si ghighiloi [foto] id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...