Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Citi vor emigra dupa aderarea la Uniune?

Recommended Posts

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu planuiesc sa raman in tara, dar as vrea sa vizitez cat mai mult in vacante (sper ...)cred ca va mai dura pana cand romanii vor putea munci legal unde vor dori.

poate,cand voi fi batrana ,sa strang bani pentru o casa de vacanta in Spania sau Grecia si sa ma mut acolo...dar cine stie ce mai e pana atunci...

Distribuie pe alte site-uri

eu unul voi reveni in .ro...cel mai probabil la finele lui 2007, daca sunt sanatos si totul merge cum vreau eu pe aici...

am planuri marete referitor la ce voi face, cum si unde, asa ca vin cu chef de munca...sper numai sa nu mi se ia prea repede din cauza de greutati la adaptare la viata din .ro...

INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINEid="red">

IN MEMORIAM LAURA STOICAid="blue">

Dupa ce intra Ro in uniune nu se mai cheama emigrare,se cheama mutare[bang] Nu cred ca foarte multi...In schimb cred ca dupa ce or sa se ridice vizele catre US vor pleca multi,dar la fel de multi se vor intoarce

Life`s a bitch and then you dieid="size1">

Mi-au fost de ajuns cele doua luni in care m-am amagit ca pot sta altundeva. Never, nu ma mai duc nicaieri. Stau aici. Nu ma mut. Nu-mi trebuie.

Nu sint eu o mare "sentimentala" dar pot spune cu mina pe inima ca in alea doua luni mi-a fost prea mare dor, pina si de pietrele alea de pe aleea din fata blocului meu, si de sirmele alea aiurea cu spini, ce se chemau garduri "vii", ca sa nu mai zic de vinzatoarea de la piine pe care stiu sigur ca am socat-o cind i-am zis, la intoarcere: "Doamna, va rog sa nu plecati niciodata, nu pot trai fara dumneavoastra!"...

Europa sa stea linistita. Eu stau pe strada mea.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...