hermelina Publicat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 28, 2006 Salutare.Dragele mele as vrea daca este posibil sa imi impartasiti din experienta voastra de mamici de doi bebici sau mai multi.Eu o am pe Maria care are 4 ani si tare mi-as dori inca un bebe, dar parca nu am curaj sa o iau de la inceput. Astept raspuns de la voi dragi mamici.[bibe] hera Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caprioara Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Eu am baiat de 4 ani juma si as mai vrea o fetita... Dar, ca si tine, stau inca pe ganduri, ca stiu ce greu e cu unul, dar cu doi! Caprioara & Matei "Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Iulie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Caprioara, la mine situatia e invers , am o minune de fetita, dar tare mi-as dori si un baietel- ca sa nu mai zic de Maria care ma bate toata ziua la cap sa ii fac un fratior. Cu toate acestea ma tem de un nou inceput. "Mai e si maine o zi" hera Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rrox3 Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Si eu am fost in situatia ta! Si culmea, pe fetita mea cea mare o cheama tot Maria Imi doream foarte mult doi copii, dar mi-era si cam teama fiindca Mariuca a fost cu bebe dificil. In cele din urma m-am decis, a mai durat inca 1 an pana am si reusit, timp in care hotararea se intarea. Si acum am doua fetite si sunt foarte fericita ca am ales asa. Nu e chiar atat de greu. Nu mai am timp aproape deloc, dar merita. Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005) poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Giulia mea face 2 ani peste cateva zile ... la anu` de prin toamna incepem proiectul bb2 (tot fetita vrem[:D]) astfel incat fi`mea sa implinesca 4 ani cand se naste sor`sa Si mie mi-e teama ... ________________________________________id="red"> Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geany_bc Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Am un baiat de 3 ani si 7 luni si am curajul de a-l face pe al doilea copil, numai ca el se lasa asteptat. Acum mi-as dori asa de mult o fetita, dar sa fie cum vrea Bunul Dumnezeu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Iulie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Fetelor va admir curajul, si imi e rusine ca eu nu am puterea sa ma otarasc, dar cred ca in cele din urma voi face iar pasul asta.va multumesc si mai astept pareri "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Si noi am patit la fel..cand tocmai ne-am obisnuit sa dormim toata noaptea, fara pampers,imbracat singura(Sara are 4 ani) etc, ne-am hotarat sa-l facem pe bb 2, nu de alta dar timpul trece si nu prea iti mai vine cheful.., dar din fericire au iesit 2 baieti (gemeni) pe care ii iubim ca pe ochii din cap. Ne este ff greu, stau toata ziua singura cu 3 copii..dar sunt tare cuminti si cresc incet, incet...Nu am vrut sa o lasam pe Sara singura pe lume, daca noi murim ea sa nu aiba pe nimeni?nici gand...stiu ca suna ciudat...Fii linistita ca ii vei iubi pe toti la fel, oricati copii ai avea...am auzit si povesti de genul mai bine unul si bun, ei bine eu nu sustin aceasta varianta.. Oricum e alegerea voastra si va doresc multa fericire si putere si tot ce vreti voi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Iulie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 sa va traiasca LZ , intradevar ne dai un exemplu pozitiv. "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capra cu trei iezi Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 eu am asa: un baiat de 8 ani, o fetita de 2,6 ani si inca o fetita de aproape 4 luni. la al doilea bebe mi-au trebuit vreo 4-5 ani sa ma hotarasc, iar al treilea a venit pe neasteptate. daca chiar iti doresti bebe2, o sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare, mai ales cand o sa-l vezi in brate o sa te topesti de dragul lui. bafta. capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.