Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Picioare umflate

Recommended Posts

Imi poate da si mie cineva un sfat vis-a-vis de acest subiect?

Un amanunt demn de mentionat este acela ca nu sunt gravi.

Dar mi se umfla ingrozitor picioarele si daca pana de curand pana dimineata mi se desumflau, acum nici asta nu se mai intampla.

Stiu ca am probleme cu circulatia si stau foarte mult pe scaun. Fac munca de birou, si aproape tot timpul stau pe scaun.

Dr. de familie mi-a spus ca se intampla asta pt ca nu beau suficiente lichide. Mi-am facut mea culpa si acum beau 2-2,5 l de apa pe zi, in afara de ceai si alte lichide pe care le mai consum. Dar nimic, nimic, nimic. Am ajuns zilele astea sa nu-mi mai vad glezna dintre doua "pernite" umflate. Este dizgratios si incomod. In plus am o senzatie de disconfort si de greutati "atarnate" de picioare.

Sunt disperata de-a binelea.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o parere.

Poze

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am aceeasi problema.Am fost la o doctoritza care e si homeopat, si mi-a recomandat sa iau, in loc de diureticele clasice, chimice, un "drenor hepato-renal"- produs homeopat pe baza de plante.Se gaseste la farmacia homeopata "Cristiana" pe strada Delea Noua - daca esti din Bucuresti.

Se iau 10 bobitze pe zi, ininte de masa de pranz(nu mananci/bei o ora inainte si dupa), si nu pui mana pe ele, le pui in capacel apoi direct pe limba.Eu am luat si intr-adevar mi s-au dezumflat picioarele.Se elimina lichidul in plus si toxinele.

A, si in perioada in care le iei, nu consumi/mirosi produse cu menta, nu mirosi camfor.

V

veni, vidi, Victorie!

Si eu am avut aceeasi problema. Am discutat cu un medic si mi s-a spus ca retin apa. Am luat Furosemid 1 tableta la 3 zile si am scapat. Atentie: se ia pe stomacul gol si timp de 1 ora nu trebuie sa mananci nimic. De asemenea, nu este recomandat celor cu tensiune mica.

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

quote:Originally posted by nematics

Victoria,cit timp ai luat drenorul hepato-renal? Mai tii minte ce numar avea pe tub? (ceva gen concentratie)?Iuliana

id="quote">id="quote">Iuliana, drenorul l-am luat 10 zile (costa fix 15.000 lei..vechi) si nu stiu acum concentratia, dar o sa ma uit acasa, daca scrie.Am vorbit cu d-na dr. si a zis ca e o concentratie f.f.f mica, si ca pot sa mai iau oricand am nevoie, in loc de clasicele Furosemid, Nefrix&co., care sunt produse chimice)De luni vreau sa-l reiau si eu, ca de la caldura mi se umfla iar gleznele.veni, vidi, Victorie!

Victoria,

multumesc!

mie mi se umfla unul din picioare, la care am avut o entorsa, dar de vreo doua saptamini de cind m-am apucat sa fac gimnastica la sala de vreo 3-4 ori pe saptamina cite o ora si ceva vad ca nu se mai umfla; am facut si gimnastica la un fel de aparat special sa intareasca muschii si ligamentele paradite la entorsa, un fel de pedala atasata la o roata cu inertie mai mare.

Victoria, chiar asa se numeste "drenor hepato-renal"? Incerc sa vad daca-l gasesc si eu prin Ploiesti, ca am aceeasi problema si acum de la caldurile astea e mai accentuata.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...