Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vreau sa imi ridic sanii

Recommended Posts

M-am hotarat ,in sfarsit,sa fac o interventie de ridicare a sanilor.Simt ca nu ii mai suport.Sunt mari (80 C-in general,depinde si de firma)si ,de la greutate si oscilatiile de greutate s-au lasat.Tot timpul trebuie sa ma "spanzur" cu sutiene zdravene,dar si frumoase si sexy,pt ca atunci cand plec in afara in iau cel putin cate 10 sutiene.La noi nu gasesc la numerele mari modele frimoase.

Una peste alta,vreau sa fac operatia asta,dar mi-e o frica de ma ia cu lesin.Daca a facut cineva si poate sa imi dea sfaturi utile le astept cu interes.

Ma intereseaza daca :

-e riscanta operatia?

-exista riscuri sau dificultati la sarcina sau la alaptat?

-doare?

-dupa cat timp se vindeca?

Daca imi mai aduc aminte de ceva mai scriu...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de anelize

M-am hotarat ,in sfarsit,sa fac o interventie de ridicare a sanilor.Simt ca nu ii mai suport.Sunt mari (80 C-in general,depinde si de firma)si ,de la greutate si oscilatiile de greutate s-au lasat.Tot timpul trebuie sa ma "spanzur" cu sutiene zdravene,dar si frumoase si sexy,pt ca atunci cand plec in afara in iau cel putin cate 10 sutiene.La noi nu gasesc la numerele mari modele frimoase.Una peste alta,vreau sa fac operatia asta,dar mi-e o frica de ma ia cu lesin.Daca a facut cineva si poate sa imi dea sfaturi utile le astept cu interes.Ma intereseaza daca :-e riscanta operatia?-exista riscuri sau dificultati la sarcina sau la alaptat?-doare?-dupa cat timp se vindeca?Daca imi mai aduc aminte de ceva mai scriu...

id="quote">id="quote"> Poti sa ii si micsorezi nu numai sa ii ridici,daca ai probleme[:D]Nu e riscanta,se face si in Romania cu succes,si cred ca intr-o luna esti ok.Life`s a bitch and then you dieid="size1">

Ca orice interventie chirurgicala, exista si durere si pot exista si efecte secundare... cunoscute sub numele generic de complicatii. Pentru o informare exacta, pertinenta si la obiect eu iti recomand sa discuti cu un chirurg plastician – o sa iti poata da toate informatiile pe care le doresti.......

Sa fii iubita [flo] !

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

si eu m-am hotarat in aceasta privinta... de muuuulta vreme.... mai ramane sa am $$$$ si totul se va rezolva [alcool]

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Anelize te inteleg perfect, dar... eu m-am uitat la multe poze de lifting si din ce am lecturat cicatricile raman(permanent). Si nu sunt cicatrici ca la implant sub san, sunt exact pe jumatatea sanului, de la sfarc pe verticala.

Recomandarea generala este sa faci operatia cand te hotarasti ca nu iti va mai fluctua greutatea si nu vei mai avea copii, pentru ca evident faptul ca ii ridici nu inseamna ca nu o pot lua la vale dup-aia.

Eu zic sa citesti mult pe net si sa te uiti la poze. Eu numai cand vad unele cazuri esuate in care sanul are o forma ciudata dupa operatie(tot felul de denivelari) ma linistesc subit cu privire la idee. Cine stie poate in cativa ani isi imbunatatesc tehnica semnificativ.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Tahoma">

Daca esti in principiu sanatoasa (adica fara diabet si alte halea) tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un chirurg priceput, care a mai facut asa ceva, sa ai baneii pregatiti si sa te duci la operatie optimista si plina de curaj.

Pune doctorul sa-ti explice de la inceput ce o sa faca si cum o sa faca. Sa stii TOT. Sa nu ai surprize. Sint tehnici noi care nu lasa urme vizibile deloc. Totul depinde de indemanarea si experienta medicului. Nu te duce la unul obscur, doar pentru ca taxeaza mai putin. Alege-l pe cel mai bun! Ca meriti!

Bafta! Sa ne tii la curent. ;-)

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

ba da ,raman cicatrici!

eu am vrut sa fac operatia asta si mi s-a spus ,clar ,ca raman cicatrici destul de urate.dr. pe care l-am ales nu e obscur deloc si stie ce vb.

asa ca m-am decis( aproape) pt silicoane.o sa merg ( cand ma intorc din vacanta)la o consultatie si decid atunci.[;)]

edit: uite inca ceva despre operatie.

http://www.operatiiestetice.ro/mam_red_asc.htm

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Cicatrici ramin la orice operatie chirurgicala. Eu am spus ca nu ramin "urme vizibile", catastrofale. Singura cicatrice cit de cit vizibila este cea verticala de la sfirc in jos...Iar in functie de capacitatea pielii de regenerare, ele pot fi chiar neglijabile.

Am vazut la televizor operatii de genul asta (efectuate in State) si aratau foarte bine post operator.

http://www.drgenter.com/apsc-bna_breast_reduction.htm

Nu contest ca doctorul tau e f bun. Nici n-am facut aluzie la cazul tau.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...