ladidi Publicat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 28, 2006 slt dragele mele,pt cele care vor sa-mi raspunda..se poate ca dupa 40zile de la nastere,sa raman iarasi insarcinata?in cazul in care alaptez si nu mi-a venit ciclul inca.teoretic stiu ca se poate,ma lamuriti si pe mine? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hristina Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 Draga ladidi, eu am nascut la sfarsitul lui iulie si am alaptat doar o luna! In septembrie mi-a venit ciclul si apoi pauza! Am ramas gravida imediat! In octombrie nu mi-a venit si am crezut ca m-am dereglat.La inceputul lui noiembrie am facut un test si a fost pozitiv! Pe 10 noiembrie,sarcina avea cam sase saptamani si m-am chiuretat! Am o prietena care a nascut in mai,iar in octombrie a ramas gravida!! Ea inca mai alapta cand a ramas! Deci se poate! Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 fata mea avea 8 luni cand am ramas insarcinata si alaptam si atunci. din pacate bb 2 s-a oprit din evolutie[V] [mamica]de fetitza[zana] cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzid="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> m-am facut maricicaid="red">id="size3"> [foto] POVESTEA MINUNIIid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana tache Postat Iulie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 28, 2006 ladidi, sunt stupefiata! Cum sa ramai gravida la 40 de zile dupa nastere, cand nu e voie contact sexual 6 saptamani dupa nastere ??? (6x7=42 zile!) Nu cred ca esti gravida. Edit: eu am ramas gravida cu bebe2 la 7,5 luni dupa nastere. Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibarta Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Totul e posibil... insa s-ar putea sa nu-ti vina CM inca cateva luni dupa nastere fara sa fii gravida. Mai bine protejeaza-te daca nu vrei inca bb2 Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002 pozici poze noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinutza Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 chiar daca alaptezi, poti ramane insarcinata. alege-ti o metoda contraceptiva si foloseste-o. cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Ladidi, e o legenda faptul ca, daca alaptezi, nu poti ramane insarcinara. Nu mi s-a intamplat, dar cazuri am auzit cu duiumul. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KSorana Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Eu am o pritena care a ramas insarcinata in timp ce alapta.Sint femei carora le vin ciclu cind alapteaza si altele nu .dar asta nu inseamna ca nu pot ramine gravide. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 da e posibil trebuie sa ai mare grija atunci cand alaptezi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladidi Postat Iulie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 am facut test de sarcina,nu sunt gravida:),o sa iau anticonceptionale numai risc.va salut pe toate![iepu][iepu][iepu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.