Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

sarcina in timpul alaptarii?vi s-a intamplat?

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga ladidi,

eu am nascut la sfarsitul lui iulie si am alaptat doar o luna! In septembrie mi-a venit ciclul si apoi pauza! Am ramas gravida imediat! In octombrie nu mi-a venit si am crezut ca m-am dereglat.La inceputul lui noiembrie am facut un test si a fost pozitiv! Pe 10 noiembrie,sarcina avea cam sase saptamani si m-am chiuretat!

Am o prietena care a nascut in mai,iar in octombrie a ramas gravida!! Ea inca mai alapta cand a ramas!

Deci se poate!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

ladidi, sunt stupefiata! Cum sa ramai gravida la 40 de zile dupa nastere, cand nu e voie contact sexual 6 saptamani dupa nastere ??? (6x7=42 zile!)

Nu cred ca esti gravida.

Edit: eu am ramas gravida cu bebe2 la 7,5 luni dupa nastere.

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Ladidi, e o legenda faptul ca, daca alaptezi, nu poti ramane insarcinara. Nu mi s-a intamplat, dar cazuri am auzit cu duiumul.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...