codruta_grg Publicat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 29, 2006 Sunt nocive pastilele pentru tantari, tip raid, pentru copiii mici? Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roroxx Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Eu am un bebe de 4 luni si pun pastila de tantari in camera lui in fiecare seara si nu a patit nimic Roxi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Si eu le folosesc si acum si cand bb era f mic. Nu a patit nimik si doarme si el linistit. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Si eu am folosit si anul trecut si acum. Am uitat sa pun intr-o seara si dimineata era ciuruita mititica, s-au umflat in 24 de ore intepaturile, se facusera urate rau si au ramas inca semne (au vreo saptamana) ca niste vanatai. Asa ca mai nociva e muscatura tantarului....dupa parerea mea. Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela1075 Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Si eu folosesc pastile pentru tantari de cand era Alexandru mic si nu a patit nimic pana acum Danaid="green"> si Alexandruid="blue">(28.06.2004)[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Iulie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Inca o intrebare. Cum pun pastilele laminate? Cu laminatul spre sursa de caldura sau spre exterior? Ca n-am prospect, ca am luat la buc. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Cu laminatul pe aparat, pe aprtea care se incalzeste, folia aia se incalzeste si distribuie uniform caldura spre marirea efectului pastilei (cica ). Daca pui invers laminatul va opri emanarea mirosului, nu de tot dar oricum.... Cristina si ghighiloi [foto] id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Nu sunt nocive, dar ar fi mai bine sa folosesti aparat raid cu rezerva lichida, nu are un miros asa puternic precum pastila si sunt fff eficiente "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxa Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 si noua ne-a fost teama sa punem in camera copilului cand era mititel, puneam pe hol, si...emana[:D], dar cred ca era o prostie asta...acum as pune, nu as mai fi asa de... mama lui Alex iubit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Aparatul cu lichid nu miroase asa cum miroase pastilele. E mai bun aparatul cu lichid Raid. PRAJITURI[pofta] Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue"> Poze la 8 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.