Guguluff Postat Iulie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 29, 2006 Incearca sa iei baygon protector. Ei se lauda ca sunt 100% naturale, din crizantema. Sau plasa la geam. Sunt unele cu tot cu adeziv si scapi mai ieftin. Dai 10-15 ron si le tii pe tot sezonul tantarilor. http://www.victorstoica.ro/eliza.html ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sofia_misicu Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 Eu am doua aparate: Baygon si unul de la CHicco cu ultrasunete. Acasa nu au mai piscat-o, dar afara misuna in jurul ei ca la balta. Doctorita mi-a zis sa nu dau cu nimic, cel mult sa sparg o fiola de B6 si sa o imprastii pe carut. N-am incercat asa ca fata e in continuare ciuruita Nuka siid="size1"> Mama la Nuka Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariussimiuc Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 Sofia,de ce sa nu dai cu nimic?Ce se intampla daca dai cu ceva?Eu ii dau cu Autan si chiar nu avem probleme cu intepaturile. Miha id="red"> si Robert id="blue"> id="left">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
codruta_grg Postat Iulie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 Va multumesc pentru raspunsuri. M-am lamurit, citind un prospect in magazin. Cu partea laminata in jos. Am inteles ca Autanul se da doar peste varsta de 3 ani. Cred ca am sa iau Raid lichid sau Baygon, ca pastila aseara nu am lasat-o toata noaptea si mie imi misuna unul pe langa ureche. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Noki_Lara Postat August 1, 2006 Raport Distribuie Postat August 1, 2006 Si noi folosim Raid pastile laminate. Ii pun in fiecare seara, ianinte de culcare o pastila, pe la 21.00, nani la 22.00 si dimineatza o scot, pe la 10. isi fac treaba bine, nu mai e ciupita. inainte de a le folosi era ciuruita. Le folosim de peste o luna si sunt ok. Poze cu mami si Sarah Filmuletze poznase Varsta Sarah Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Corina75 Postat August 1, 2006 Raport Distribuie Postat August 1, 2006 Si noi le-am folosit, inca de anul trecut cand era mititel tare... Doar ca trebuie last putin geamul deschis peste noapte, sa fie si aer... Daca uit sa pun pastila il inteapa saracutul...de face niste umflaturi.. Corina si [copil] Andrei (24.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
kristinutza Postat August 1, 2006 Raport Distribuie Postat August 1, 2006 folosesc raid laminat, pun aparatul pe hol, asa ne aparam si noi si copilul, ca il pun intre camere cum ar veni. tin usile si cel putin un geam larg deschis. cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
kiss Postat August 1, 2006 Raport Distribuie Postat August 1, 2006 cum zice si corina75id="red">, trebuie respectate instructiunile din prospect: adica tinut aparatul in priza doar cu geamul deschis, sau tinut aparatul in priza, apoi scos si aerisit inainte de culcare! cel putin la copii! mami de pui id="size1"> (23 sept 2004)id="size1"> [foto] id="size1">poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
codruta_grg Postat August 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 12, 2006 Am de la Chicco, Zanza NO. Adica un aparat cu ultrasunete care indeparteaza tantarii. L-am pus 2 nopti. In ambele am auzit tantarul pe la ureche si intr-o noapate m-a intepat. Parca i-a atras...:)) Sa nu cumparati asa ceva ca e o prostie. Ar trebui dati in judecata..... A ramas plasa la geam.. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange"> [foto] & Poze noi & SCOALA SKI parinti clujeni Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.