Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

NuvaRING???

Recommended Posts

Metoda contraceptiva, stie cineva?

Nu ma intereseaza link-uri, vreau relatari din experiente personale. A folosit cineva? Cum este? Se simte ceva in interior sau are reactii adverse?

As vrea sa schmb anticonceptionalele cu asta, va rog....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am folosit, dar mi s-a parut neigienic (il scotzi inainte de fiecare spalare) si incomod. in afara de asta organismul meu este tare sensibil la orice metode de contraceptie pe baza de hormoni, asha ca am avut si niste efecte suplimentare: tristetze fara cauza, scaderea drastica a libidoului, etc. sotzul il simtzea deasemeni de fiecare data. eu stiam ca se numeste novaring, sper sa fie vorba de aceeashi chestie.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Eu l-am folosit,doar pentru o scurta perioada, se numeste Nuvaring, dupa ce folosisem plasturi contraceptivi, care trebuiau schimbati saptamanal, pe cand inelul o data pe luna.

Cum spunea si Lorelei, mi-a parut destul de incomod, totusi nu-l scoteam intotdeauna inainte de spalare, si ma cam stresa prezenta lui.

Cred ca e totusi preferabil pilulelor, dar pana la urma cel mai potrivit e sa ne ferim de orice contraceptive pe baza de hormoni.

Prinzchenmuetter

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...