Administrators desprecopii Postat Iulie 29, 2006 Administrators Raport Postat Iulie 29, 2006 m=am trezit cu lacrimi in ochi. http://www.expres.ro/article.php?artid=266843 Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">
copiloi Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 Intr-adevar, mare tragedie [V].... Si nu numai stirea in sine m-a socat, ci si unele comentarii (in Gandul parca ) Alina In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! id="Lucida Console"> (proverb german)id="size1">id="purple">
capra cu trei iezi Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca. ce pot sa spun...cand e sa se taie ata...se taie.[ruga] capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
raresionut Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 Este un trist adevar si spun acest lucru gandindu-ma si la accidentul Laurei Stoica, cand soferul a adormit la volan. Ceea ce ma intriga este ca sunt multe pericole pe soselele noastre, chiar daca tu mergi regulamentar....oricand exista riscul sa mori....NEVINOVAT! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Alina si printul Rares Pozele noastre Poze noi
roxana1974 Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 trist intr-adevar. mare pacat. Dumnezeu sa-i odihneasca! No, vidiazni!id="green">id="size1">
giulia71 Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca! Mare pacat Doamne! Sa auzim de bine ;)
emaaimee Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 dumnezeu sa-i odihneasca. si totushi,ca de multe alte dati,nu ma pot opri sa ma intreb:de ce? [mamica]de fetitza[zana] cu funditza,zisa piticotul urias umblaretzid="size3">id="purple">id="Book Antiqua"> m-am facut maricicaid="red">id="size3"> [foto] POVESTEA MINUNIIid="green">
Elenalove27 Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 [q]Dumnezeu sa-i odihneasca in PACE[ruga] Elena[gravi]21+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous
Fiquelle Postat Iulie 29, 2006 Raport Postat Iulie 29, 2006 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! este tragic si nedrept, dar eu cred ca asa le-a fost destinul...moartea astepta acasa...[q]
tomecica Postat Iulie 30, 2006 Raport Postat Iulie 30, 2006 Dumnezeu sa aiba grija de fetita celor 2 iar pe ei sa-i odihneasca in pace.id="purple"> " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.