tomecica Publicat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 30, 2006 aici :http://www.evz.ro/article.php?artid=266158 " ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE" LAO TZE fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 Mai tare si mai folositor Sufletului este un articol tot din acelasi ziar si anume acesta... Puterea gandului Cine are ochi de vazut o sa vada si cei care au urechi de auzit o sa auda.... [amoras] Enjoy [floare3] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cius22 Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 Bravo Darael!...in sfarsit,gasesc ceva pentru sufletul meu...am si io o intrebare..."aici si acum" are legatura cu ...Osho?(ca io de cativa ani,nu mai cetesc altceva...noa-in afara de ...forum) Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua![;)]id="purple"> poze si poze si filmulete Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DARAEL Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 cius22 - Ma bucur ca ti-a placut. Cat despre “Aici si Acum”... are legatura doar cu Aici si Acum.... adica exact unde pot fi gasit. O zi superba va doresc tuturor [floare3] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenocid Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 quote:Originally posted by DARAELMai tare si mai folositor Sufletului este un articol tot din acelasi ziar si anume acesta... Puterea gandului Cine are ochi de vazut o sa vada si cei care au urechi de auzit o sa auda.... [amoras]Enjoy [floare3] !AdrianMy page + 6 tehnici in asteptarea lui BB micid="quote">id="quote">Ahahaha Daniela Nane Pare o poveste, dar totul e real. . Luati'i pixul din mana . Acu' inteleg si eu de ce este apa din Bucuresti atata de proasta. E unul linga conducta principala care mormaie tot timpul "Rameeee, Ruginaaaa, Restuuuurii, Nisiiip"Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adusca Postat Iulie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 30, 2006 io-s foarte uimita de tembelismele publicate in evenimentul zilei.... sau nu ar trebui sa fiu? fetele de pe DCid="size1"> sexy babuscaid="size1"> Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....id="blue">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.