Ana_Alx Publicat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 31, 2006 acum 2 seri am fost la urgenta ca ma omora o masea de minte.Si mi-a extras-o.Mi-a facut anestezie -fara adrenalina- si gata [alcool].Eu sunt in saptamana a 14-a de sarcina.Medicul m-a asigurat ca nu sunt problme,si mai citisem si eu despre asta,insa tot parca am inima un pic stransa.Voi ce ziceti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzuruca Postat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2006 Ana, eu am fost la dentist pt o carie f avansata, exact cu o zi inainte de a afla ca sunt insarcinata. Mi-a facut anestezie pt ca alfel nu-mi putea curata maseaua. I-am spus medicului ca s-ar putea sa fiu insarcinata si m-a asigurat ca anestezia e ok. Si asa a fost. putzuruca [gravi]31+ cu [fetita] Andreea-Maria poze cu dragoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asiza Postat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2006 Anaid="red">, si eu am avut o vizita la urgenta cand am fost in 11 sau 12 saptamani de sarcina...mi-au facut o anestezie usoara fara adrenalina si o mica incizie, apoi am luat si antibiotice 3 zile, bineinteles mi-am sunat ginecologul pentru fiecare chichita si m-a asigurat ca totul e ok...Nici eu nu sunt cu inima 100% impacata, pana cand imi vad copilul ca e sanatos! Oana [gravi]19+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sofia_misicu Postat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2006 Uite aici mai multe informatii. Nuka siid="size1"> Mama la Nuka Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.