Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sangerare la ovulatie....

Recommended Posts

Buna fetelor !

Am o problema si sunt disperata ...nu stiu ce s-a intamplat ....

Sunt Z14 , TB = 36.6 si de cateva zile am o sangerare neobisnuita...in Z11 cateva picaturi roz...iar astazi ceva maro inchis , exact asa cum apare la CM. E posibil ca sa-mi vina CM cu 14 zile mai devreme ? Eu n-am avut niciodata probleme cu CM....

Ba mai mult ....in Z9 am fost la ecografie pt.ca anul trecut am avut niste polipi si i-am scos , iar zilele trecute am fost sa vad daca a mai aparut ceva si nu am nimic....

Voi ati patit asa ceva ? Ce inseamna asta ? Chiar ma sperie....Nu am luat nici un fel de medicamente zilele astea ....nimic....ce poate fi ?

Astept pareri de la voi ....multumesc !

Ella

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bubuleana id="red"> multumesc pentru raspuns....

Problema se pune astfel....prima zi a ultimului CM a fost 18.07.2006 si a tinut normal....6 zile ... In ziua a 9 am fost la ecografie , la giulesti , la Big M , deci ....cred ca ar fi vazut ceva ...

De cand mi s-a terminat CM (Z6) si pana la Z11 , n-am avut absolut nimic...

Trebuie sa-ti spun ca sotul meu are oligospermie si face un tratament recomandat de Dr.S. Are abia trei saptamani de tratament ....nu cred ca se refacea asa repede....

Eu imi monitorizez TB , asta e luna a treia de monitorizare , in prima luna am avut max.37.0 , in luna a doua max.36.8 iar ieri max.36.7 (astazi dimineata 36.6 ) , deci ...ce sa mai cred ? Sunt zombi ...ce sa fac ?

Multumesc , Ella

Ella, intai de toate, da, ar putea fi o singerare de ovulatie. Ea se datoreaza scaderii bruste a nivelului de estrogeni. Eu am patit asta la ultima ovulatie si dr. mi-a confirmat ecografic ca-s pe punctul de a ovula, deci singerarea are loc inainte de ovulatie.

Apoi, dat fiind ca-ti monitorizezi temperatura bazala, stii cind ovulezi? Un grafic ai? Temperatura maxima n-are nici o imporanta, scopul e sa observi cam cind ovulezi.

Daca din graficele trecute ai observat ca ovulatia este in jur de ziua 14, atunci asta ai si acum.

Grosimea endometrului n-are legatura cu singerarea. Eu aveam 8 mm in ziua 11, cind cu singerarea, si urma sa ovulez intr-o zi-doua, deci si endometrul avea sa ajunga la grosimeam optimaa pina atunci.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

Fetelor ...va multumesc pentru raspunsuri [flo] . De ieri de la pranz nu s-a mai produs nici o sangerare . Eu astazi sunt Z15 si TB = 36.7 .Legat de temp.maxima aceasta se produce in ziua 13 - 14 , deci cred ca atunci are loc ovulatia .

Va spuneam ca am fost si la Big M pentru eco. Eram Z9 si masuratorile au fost urm. : endometru = 13,2mm , cavitate normal conformata,OD=1F 20 si OS =MPC sit.post 34/24,2 . Asta e tot ce scrie pe foaia de observatie . Nu ma pricep la interpretat valori dar mi-a spus ca sunt ok. Voi ce stiti ?

Cat despre tratamentul sotului meu nu pot sa va spun decat ca este dat de Dr.S si stiti si voi ca tratamentul este pentru fiecare caz in parte, ... nu cred ca ar avea vreun rost sa insir aici lunga lista de medicamente .

Va multumesc inca o data ...m-am mai linistit oarecum....inca mai astept si alte pareri ...poate mai sunt fete in situatia mea si ar fi bine sa fie pregatite , nu ca mine care m-am speriat rau de tot ....

Va pup [pup]

Ella

[bang][bang][bang]

Ella, temepratura maxima NU INDICA OVULATIA. Temeperatura creste DUPA ovulatie.

Daca in z 9 aveai endometru de 13 si un folicul de 20, io cred ca ai ovulat in ziua 10, maxim 11. Deci o singerare in z14 nu stiu cit e de ok.

OS=MPC inseamna ovar sting micropolichistic

sit. post nu stiu ce e, "post" vine de la posterior, dar dupa masuratoare nu-mi dau seama ce e.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...