danitin Publicat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Iulie 31, 2006 Salut! Am vazut ca aveti multe subiecte cu regimuri de slabire carora eu le spun STAS. Din pactae din diverse motive eu nu pot urma asa ceva. Adica chestii gen dimineata o felie de grapefruit nu tin pentru ca nu-mi place grepul, pentru ca sunt foarte pofticioasa si pentru ca nu am intotdeauna timp sa ma aprovizionez cu alimentele impuse. Cat despre partea cu miscarea de la capitolul cure de slabire la varsta mea - 36 ani, tigarile fumate si kg in exces cade pt. ca la sala am facut niste palpitatii si dureri de cap de m-am speriat. Asa ca uite ce va propun ... o cura de slabire in care fiecare sa includa chetii pe care le tolereaza bine si un regim de viata fara restrictii pre mari. Eu plec in concediu si am de gand: 1. Sa beau cat mai multe lichide - cand am slabit zdravan ultima data ajunsesem la 4 litrii de apa plata pe zi. 2. Sa fac o tura usoara de alergare dimineata - cat ma tin puterile (am citit ca miscarea de dimi. arde calorii multe) 3. Sa inot 4 Sa iau cu regularitate lipostop 5.Sa nu mananc seara dupa ora 20,00 ( teoretic e 18,00 dar mor de foame dupa aia) 6. Sa nu ma enervez si sa nu ma stresez ca sa nu fiu tentata sa mananc din cauza nervilor 7.Sa beau cate o cana cu apa cu drojdie de bere cand simt ca mi-e foame in afara celor trei mese zilnice. Pe baza tuturor acestora mi-am propus sa dau jos 4 kg. in acest concediu!!! Amatoare de regimuri asemanatoare? Mamica de spiridusid="red"> Poze cu Loriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delidana Postat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2006 Nici eu nu sint adepta curelor de slabire cu restrictii sau cele care iti impun sa maninci doar anumite alimente. Totusi, din experienta proprie pot spune ca eu am slabit luind in considerare anumite reguli: 1. Eliminarea mincarurilor grase, grele, tip fast-food, bauturilor de orice fel cu exceptia apei, sucurilor de fructe facute in casa si laptele de capra, vaca si cel de soia. 2. Sportul a fost si este un factor important care, combinat cu regula nr. 1 a dat rezultate foarte bune la mine. Tot datorita sportului imi permit si acum, dupa ce am slabit 12 kg, sa mai maninc o prajitura, inghetata sau chiar si cartofi prajiti din cind in cind si sa ma mentin la o greutate acceptabila. 3. Inlocuirea dulciurilor cu fructe, ori de cite ori simt nevoia si ma apuca pofta. In felul acesta maninc si ceva dulce si nici nu ma simt vinovata dupa aceea. 4. Ignorarea cu succes a pastilelor, ceaiurilor si tuturor "retetelor" care promit silueta mult visata fara efort si in timp relativ scurt. Abia acum dupa ce am slabit si ma uit in urma, imi dau seama ca pentru a slabi iti trebuie rabdare mai presus de toate. Rabdare, si sa nu renunti, sa mergi inainte. Intr-un cuvint, perseverenta. In continuare imi propun: 1. Sa fac sport la fel ca pina acum, adica de cel putin 3 ori/saptamina, macar o ora/sedinta. Ajuta la mentinere, imi da mai multa energie si e si o ocazie in plus de a asculta muzica preferata . 2. Sa-mi pastrez obiceiurile alimentare bune pe care mi le-am format cind am incercat sa slabesc. 3. Sa-mi amintesc cit de greu mi-a fost sa slabesc, cit am strins din dinti si de cite ori mi-a venit sa si sa renunt si in consecinta sa incerc sa-mi mentin greutatea actuala urmind regulile nr.1 si nr.2. Cam asta e, daca-mi mai aduc aminte ceva, mai scriu. Cateii mei • Fotografie Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Iulie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Iulie 31, 2006 Daca vrei poti sa ni te alaturi noua-grup de suport pentru slabire 5 kg.,topic initiat de Mariana Tache. Ne bazam cam pe aceleasi principii ca si ale tale.Nu tinem o dieta anume,fiecare mananca ce isi doreste,dar cat mai sanatos cu putinta. Cu sportul-fiecare dupa posibilitati-unul mai mult,altul mai putin. Mult succes ! Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Eu nici nu sunt adepta curelor de slabire drastice, asa zic STAS. Am tinut, am slabit, m-am mentinut, dar am facut destul efort. Ce este LIPOSTOP??? Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teo1970 Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 si eu m-am intrebat asta si uite ce-am gasit pe google: http://www.naturaplant.ro/produse/808/Lipostop Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca2207 Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 quote:Originally posted by teo1970si eu m-am intrebat asta si uite ce-am gasit pe google:http://www.naturaplant.ro/produse/808/Lipostopid="quote">id="quote">Am primit si eu astazi pe email un articol care "se leaga" de subiectul abordat de voi, mie mi s-a parut interesant si de bun simt mai ales:http://www.ele.ro/Dietele_rapide_si_cosmarul_yo_yo_--a4386.htmlThe impossible... it's what I can do at once, miracles take me a little longer... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Lipostop l-am incercat eu si e foarte eficient. Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_cafea Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 ASI - dupa cat timp a avut efect si ai tinut si cura in acest timp ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufi Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 ASI ce rezultate ai avut dupa ce ai luat Lipostop? detalii please Bufi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_cafea Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 BUFI - sa inteleg ca ne-am gandit amandoua la acelasi lucru.......cate kg vrei sa slabesti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.