Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

boala basedow

Recommended Posts

Buna fetelor,

sunt destul de noua pe aici si am o problema:

stie cineva mai multe despre proeminenta globilor oculari in Boala Basedow?

Mama a fost diagnosticata cu o astfel de boala si efectiv s-a transformat!E de nerecunoscut!Are ochii iesiti din orbite si azi am aflat ca i s-au umflat si mai rau!

Si abia in Septembrie o sa faca un tratament cu ceva pefuzii pentru problema ochilor.

Sunt ingrijorata si daca cineva s-a confruntat cu asa ceva, rog sa-mi spuna si mie.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bunica mea are Basedow. Si ei cand i s-a declansat boala i-au iesit ochii din orbite. Ea de vreo 25 de ani face tratament cu Carbimazol (Tiamazol, Thyrozol).

Dupa ce a inceput tratamentul ochii i-au revenit la normal si nu i-au mai iesit niciodata.

Doina, sa inteleg ca pana acum nu a luat medicamente? Tratamentul pt. Basedow nu se face din cand in cand, cu perfuzii, ci continuu, cu medicamente. Cand se va restabili cat de cat echilibrul hormonal se va atenua mult exoftalmia.

Multa sanatate si incearca sa o trimiti mai repede la medic.id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">

• 4 weeks later...

Ba face tratament si glanda a raspuns foarte bine la tratament.Problema este cu ochii, care nu revin la normal.

Mama locuieste in Tr.Severin si la inceputul lui Sept trebuie sa vina la Tm.la Dr.MILOS sa vada cu problema cu ochii.Am inteles ca trebuie sa faca ceva perfuzii care nu se fac decat in centre medicale mai mari, cum ar fi Timisoara, cluj, Bucuresti...Si ca astea ajuta in aceasta exoftalmie.

Mi-e frica sa nu ramana asa pentru ca arata foarte rau.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...