Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Recommended Posts

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size3">

[medic] : despre vaccinuri cum creste [bibe]

despre alaptat: cum stim daca bb primeste destul lapte + cum arata kk normal

Scutece...id="size3">id="purple">

(72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size3">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

23 oct - mandykschid="purple"> (32 ani): [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple"> (36 ani): [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple"> (27 ani): [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> (37 ani): [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple"> : [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple"> (26 ani): [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple"> (26 ani): [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple"> (26 ani): [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple"> (23 ani): [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple"> (30 ani): [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple"> (28 ani): [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple"> (23 ani): [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple"> (30 ani): [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - mimi dumyid="purple"> (28 ani): [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">(37 ani): [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple"> (30 ani): [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">(27 ani):[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">(29 ani): [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - gandacelid="purple">, (34 ani): [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">, (37 ani): [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">, (32 ani): [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - cristinamhid="purple">, (27 ani), [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">, poze

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">(30 ani), [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">, (30 ani): [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993), [copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple"> : [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple"> (22 ani): [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple"> (28 ani): [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">, : [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - Ina869id="purple">, (36 ani): [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">(28 ani): [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">(29 ani): [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">(29 ani): [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">(30 ani): [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">(28 ani): [bibe]Stefania Eliseid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">(32 ani): [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">,(31 ani): [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">(29 ani): [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple"> (31 de ani): [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">(26 ani): [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">(30 ani): [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">(31 ani): [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - Angi75id="purple">(30 ani): [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">(28 ani): [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">(29 ani): [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">(27 ani): [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="red">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

Noapte buna fetele,

Eu m-am intors aseara de la Liberty Parade, care a fost suuuuuper, o zi de plaje in care m-am cam prajit. Am stat o ora pe plaja si m-am intors rosie ca racul cu toate ca m-am dat cu jdemii de creme. Vorba mamei nu mai soarele de alta data.

Am vazut pe plaja niste inconstiente de imi venea sa le dau palme. La ora 15 era cu bb de vreo 10 luni in soare fara bascuta si il pusese sa doarma pe sezlong. Am zis ca nu-i adevarat. Eu am stat de la 10 la 11 si m-am ars ca altfel nu pot spune, si apoi am stat sub umbrela si tot simteam soarele. N-am fost niciodata rea de soare dar parca acum a fost super naspa. Pe vremurile bune stateam toata ziua si n-aveam nik. Oare am imbratanit?????

Dragos a fost we la tara cu bunicii si s-a catarat in copac sa-si culeaga caisele, pe care le-a si mancat, s-a catarat pe scara, a dormit f bine ca nu era f cald si multe altele. O sa pun filmulete si poze cand am sa intru in posesia lor.

Multi pupici [pup][pup][pup]

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)

Dragos

Varsta Dragos

Salutare fetelor!!!

Azi ne-am intors de la munte unde erau 26-29 grd si era asa de bineee.Am citit si eu din urma si sa raspundem:

Fetelor sa stiti ca nu m-am suparat dar...nu mi s-au parut interesante amanunte de genul ca a facut diaree pe mine si m-a umplut pana la chilotzi, sau ca a vomat in jet si asa am constatat ca a mancat o samantza de floarea soarelui gasita pe covor si ceva scame...etc. Si d-aia am zis ca sa nu va plictisesc.

I-am raspuns Feliciei ca a intrebat si in rest...nu am mai insistat . Apoi nu am mai putut intra ca...am avut niste musafiri la sor'mea si...de gazda...iar Duminica am fost pe munte si azi m-am intors acasa.!!!

Feliciaid="red"> nu m-am suparat pe tine, cuscra! Ce-ti veni??? Dor ti-am raspuns ca nu e de la AR si atat!!! Dar ce motiv as fi avut de suparare??? cred ca a fost mesajul pe un ton mai suparat ca eram suparata cu Stefan ca nu era bine dar....nicidecum nu am avut intentzia sa supar pe cineva!!!

Nokiid="red"> superbe poze si frumosi protagonisti!!! Stefan al meu reactioneaza f.bine la intuneric. Nu ii e frica, se joaca, doarme sau...sta linistit. Nu avem nici un fel de probleme de acest gen!

Cristinamhid="red"> felicitari pt primul kk la olitza!!!La mai multzi! Si...concediu placut!!!

Laviid="red"> iti multzumesc de urari!!!

Inaid="red"> bine ai revenit printre noi!!! Abia asteptam mesajele tale!!!

Alondra si Stefanalexid="red"> bine ati venit!

Buluciid="red"> ma bucur ca te intereseaza. O sa dau amanunte daca te intereseaza![pup]

Feliciaid="red">...doamne ce patzanie...bine ca Ilincutza e bine si nu a patzit nik!!![pup] de la Stefan sa treaca!!!

Trimit mesajul si revin cu info despre noi...

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Despre noi....

Suntem ok, al patru-lea dintzisor nu a iesit inca dar...e pe vine si stefan e marait dar nu a mai facut febra si nici diarie sau altceva. Ieri am plecat de dimineatza pe munte cu cele 2 surori ale mele si sotzii lor si....am o glezna...foarte direroasa ca de altfel fiecare muschiuletz din corp. Ma dor toate ca am urcat pana la Cruce si apoi am coborat pe Jepii mici si...ne-a apucat si o ploaie torentziala...si...o gramada de aventuri. Eu cu tona mea era sa produc cateva avalanse de pietre! Ce era cel mai frumos era ca la 2000m era un friiiig si eu coboram in pantaloni de trening pana la genunchi si bustiera ca muream de cald si am luat niste trante pe zapada....de m-am udat pana-n

chilotzi! Apoi cu ploaia m-am facut...ferfelitza si cand am ajuns jos....aratam de zici ca eram gladiatoare care luptase in noroi. Ca foarte multe portiuni le-am coborat pe fund ca m-a lasat glezna pe drum.

Acum stau la calc cu glezna infasurata in prosop rece si stransa cu glezniera.

De...aventuri!!!

Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian

14.11.2005

Multumesc dragelor de primire! [olala]

Feliid="red">, nu am fost la Palicari, ci in Bucuresti, Herculane si Manastirea Suzana.

Ioanaid="red">, multumesc. Si mie mi-au placut pozele cu pitica ta (imi fac siesta, citesc mica publicitate si dorm sint bestiale).Pe cat de slabuta mamica, pe atit de dolofana pitica.[flo]

Nokiid="red"> mi-a placut filmuletul cu Sarah in apa.

Dordiaid="red">,imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta, dar am ras cu lacrimi citind randurile tale, ai avut mult umor.

Astazi am inceput inotul,Rachel a fost tare fericita, s-a balacit ca o ratusca, am bagat-o si cu caputul in apa – asa ni s-a spus la curs, sa “ia contact cu apa” si i-a placut, nu a plins, a fost putin bulversata dar si-a revenit repede. Ce mai, succes deplin.

Am pus cateva poze in ct. comun, intr-una sint incruntata rau, ni se explica cum se acorda primul ajutor in cazul in care se ineaca copilul si eu imi si imaginam secvente teribile. Brrrrr.

O zi buna la toata lumea!

pupilicei,

ina

Ina si Rachel

23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Hello !

Ioana, frumushica foc piticutza ta !!![il]

Dordia, ce de aventuri ! Trebuie sa fi fost tare frumos! [cool]

LMA Alexandra Maria(Pischi)id="red"> si Vlad Andrei (Joy)id="blue">! Sa cresteti mari sanatosi si voiosi!!! [s][s]

Mai, ce mai stiti de Joy, ca n-am mai vazut-o pe forum?

Camy & Daria [bibe]

Varsta Dariucaiid="red">

Poze Camelia [mamica] si [copil] Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~id="red">id="Comic Sans MS">

Aaaaa, am uitat sa va spun! Aseara Daria mea era pe covor in sufragerie, in fundic ... cu tati langa ea; si la un moment dat s-a aruncat pe spate ! Cum va puteti imagina tati n-a avut prezenta de spirit sa o tina si a dat cu capul de covor [bang]. Bine ca n-a picat mai de sus!

In rest e o vorbareatza fata mea. Spune "da-da-da" "TA-TA-TA"

"e-te-te"![^]

Camy & Daria [bibe]

Varsta Dariucaiid="red">

Poze Camelia [mamica] si [copil] Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~id="red">id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...