Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Miere in ceai la o luna si 3 saptamani?

Recommended Posts

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca mierea este interzisa pana la 1 an deoarece poate produce botulism. Poate doar sa incerci mierea din comert. Eu le dadeam copiilor mei cand erau constipati ceai de musetel simplu. Si in general, ceai Baby Calm.

Dia & 1+2

Distribuie pe alte site-uri

Nu, categoric nu pana la 1 an.

Incearca un pic de ceai de musetel (vreo 5 ml), poate isi face efectul, dimineata inainte de prima masa de laptic (la noi era la ora 5).

[flo] crestere mare ! [flo]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

Cu mierea care produce botulism, am citit in toate cartile si pliantele recente despre cresterea copiilor. cand insa am intrebat doctori avizati despre acest lucru, i-a bufnit rasul si au zis ca ar produce botulism si la adulti, daca ar fi asa.

Deci: io cunosc foarte multe persoane care au primit miere in alimente din frageda pruncie, inclusiv io.

DAR: eu una nu i-am dat fettei mele, din 2 considerente: 1. este foarte dulce si io merg pe varianta fara zahar pana la un an, deci mierea e criminala; 2. ma gandesc ca un sambure de adevar este undeva in treab asta cu botulismul...

La constipatie la noi se rzolva ff usor, cu ceai de musetel, neindulcit. Trecea intr-o zi.

Sanatate muuuulta!

Poze cu mami si Sarah [mamica]

Filmuletze poznase

Varsta Sarah

Fiindca este hranita doar cu formula se constipa iar pediatrul mi-a spus sa-i dai ceai de musetel slab facut dar fara zahar sau miere de albine. La bebelusi nu se da cel putin pana la un anisor.

Daca vreri poti sa-i dai cate un pic de baby drink, este si laxativ.

[copil] Andreiaid="red">, ingerasul nostru mic (23.05.2006)id="blue">

• Administrators

Mierea este interzisa copiilor sub un an. Sa ii spui pediatrului ca poti sa il dai in judecata pentru ca ti-a recomandat sa ii dai miere bebelusului. Incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...