camy062004 Publicat August 1, 2006 Raport Distribuie Publicat August 1, 2006 Buna ziua tuturor [biz] as avea si eu o intrebare,de unde pot sa scot un certificat fiscal si adeverinta de rol?si daca se poate rezolva pe loc sau dureaza...multumesc![biz] camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss79 Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Certificat fiscal de la Dir. De Finante Publice. POZE Cristina S. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pd Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Certificat fiscal si adeverinta de rol de la Directia de Impozite si Taxe Locale de sector. La Directia de Finante Public se elibereaza cazier fiscal, care e altceva. Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004) Poze Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria Vacanta Antalya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss79 Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Eu scot lunar certificat fiscal de la Dir. de Fin. Publice.Am nevoie de el pt. participare la licitatii. cel putin asa e in Iasi. POZE Cristina S. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.