Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce inseamna?stie cineva??

Recommended Posts

buna fetelor ,,,, de cate ori ma duc la eco dna doctor imi scrie pe foaie o gramada de lucruri si nu stiu ce inseamna.totul este bine dupa vorbele ei insa sunt curioasa,ma ajutati?

DMP=58mm(cred ,,, sau cm?nu stiu)

LF=42mm

diam.trans.abdom=56mm

polul afelic(cred) orientat inferior.

BCF MAF prezente

LA in cantit. normala

aceste sunt toate insemnarile ei la o sarcina care doar ce intrase in 23 saptam.

va pup

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de babyyy

buna fetelor ,,,, de cate ori ma duc la eco dna doctor imi scrie pe foaie o gramada de lucruri si nu stiu ce inseamna.totul este bine dupa vorbele ei insa sunt curioasa,ma ajutati?DMP=58mm(cred ,,, sau cm?nu stiu)LF=42mmdiam.trans.abdom=56mmpolul afelic(cred) orientat inferior.BCF MAF prezenteLA in cantit. normalaaceste sunt toate insemnarile ei la o sarcina care doar ce intrase in 23 saptam.va pup

id="quote">id="quote">DBP = diametrul biparietal;LF = lungimea femurului;DAT = diametrul abdominal transvers; - pana aici au fost parametri de biometrie fetala, care arata daca fatul e dezvoltat corespunzator pt varsta gestationala."polul afelic" e polul cefalic, adica,,,capul;BCF = bataile cordului fetalMAF = miscari active fetaleLA = lichid amniotic.___________________________________________"Nu poti face nimic ca sa ai stil. Pentru ca stilul nu il ai, ci il esti." (Mircea Cartarescu)id="size1">id="blue">
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...