apisica Publicat August 1, 2006 Raport Distribuie Publicat August 1, 2006 Buna, Spuneti-mi si mie va rog daca stiti unde in Bucuresti imi pot gasi si eu niste saboti ceva de panza si cu talpa din aia din panza de sac. Nu prea ma mai incape incaltamintea de dinainte de sarcina (ati patit si voi??), si cum bebelina are abia 1 luna nu prea am timp de colindat in oras. Multumesc! Aura si bebelusha Ilinca http://s101.photobucket.com/albums/m41/apisica/Ilinca-Ana/ subiect mutat de mine la femina intim, ai sanse mai mari sa ti se raspuna acolo si in plus nu prea era de know how... multumesc pentru intelegere! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catrinik Postat August 1, 2006 Raport Distribuie Postat August 1, 2006 In piata, la tarabe? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Eu mi-am luat de la un magazin din Dr.Taberei. La tarabe nu cred ca gasesti. Daca stii zona iti spun de unde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apisica Postat August 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Nici eu nu am vazut la tarabe.. Nu stiu zona dr. Taberei si nici nu cred ca ajung acolo, eu stau in Berceni... Multam oricum. Poate isi deschid magazin online Aura si bebelusha Ilinca http://s101.photobucket.com/albums/m41/apisica/Ilinca-Ana/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Am vazut in Carrefour acum 2 zile, parca. http://www.victorstoica.ro/eliza.html ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 cauta la big in piata k sigur gasesti! [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ginutza2002 Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 Depinde unde stai! Eu chiar azi am fost la un magazin de incaltaminte din zona Salajan sau cum io spune acolo! Este la capatul bd-ului Basarabia pe partea dreapta cum te duci spre Sherrif's sau spre Titan pe colt! Au o gramada de modele! Sau cum a mai spus mai sus mirelav la big! 'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta' Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apisica Postat August 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 5, 2006 La Big la tarabe nu are, am vazut ceva in magazin , dar inchisese chioscul si nu am apucat sa le pipai; dara ma ispitesti si ma faci sa ma duc in Salajan - nu ajung chiar atat de greu cu masina acolo... Aura POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaV Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 ginutza nu zice bine salajan. acolo unde e magazinul ala pe colt mare..cu multe multe incaltari, e Diham. sper k ai rezolvat intre timp [9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer] pupicei pe burticeiid="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apisica Postat August 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Nu am rezolvat ca nu am avut cu cine lasa copilul, si e prea mica sa o iau cu mine in carca; probabil ca la atata ploaie voi rezolva in sensul ca renunt sa mai cumpar; desi parca ma tenteaza, chiar daca-i pun la dosit un an... Aura POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.