Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pantofi(saboti)de panza

Recommended Posts

Buna,

Spuneti-mi si mie va rog daca stiti unde in Bucuresti imi pot gasi si eu niste saboti ceva de panza si cu talpa din aia din panza de sac.

Nu prea ma mai incape incaltamintea de dinainte de sarcina (ati patit si voi??), si cum bebelina are abia 1 luna nu prea am timp de colindat in oras.

Multumesc!

Aura si bebelusha Ilinca http://s101.photobucket.com/albums/m41/apisica/Ilinca-Ana/

subiect mutat de mine la femina intim, ai sanse mai mari sa ti se raspuna acolo si in plus nu prea era de know how...

multumesc pentru intelegere!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Depinde unde stai!

Eu chiar azi am fost la un magazin de incaltaminte din zona Salajan sau cum io spune acolo!

Este la capatul bd-ului Basarabia pe partea dreapta cum te duci spre Sherrif's sau spre Titan pe colt!

Au o gramada de modele!

Sau cum a mai spus mai sus mirelav la big!

[pup]

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

ginutza nu zice bine salajan. acolo unde e magazinul ala pe colt mare..cu multe multe incaltari, e Diham. sper k ai rezolvat intre timp

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Nu am rezolvat ca nu am avut cu cine lasa copilul, si e prea mica sa o iau cu mine in carca; probabil ca la atata ploaie voi rezolva in sensul ca renunt sa mai cumpar; desi parca ma tenteaza, chiar daca-i pun la dosit un an...

[bang]

Aura

POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...