romana_74 Publicat August 2, 2006 Raport Distribuie Publicat August 2, 2006 As vrea sa imi spuneti ce lapte dati sau ati dat copilasilor dupa un an si aici ma refer la praf sau de vaca?! Nu vreau sa imi spuneti neaparat firme ci pur si simplu daca ati dat lapte praf formula pentru copii intre 1 si 3 ani sau de vaca! BB 2 face in august pe 28 un an si sunt cam incurcata ce laptic sa ii dau. Matei nu mai bea lapte de la un an si nu as vrea sa repetam aceeasi greseala. Oricum si la momentul respectiv am incercat toate variantele de lapte, dar nu a mai pus pic de lapte in gura! Astept raspunsurile voastre! Multumesc! ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Cel mai bine e sa intrebi pediatra. Mie, la Matei ne-a recomandat Dorna la cutie, apoi i-am luat si Fulga. Cam pe astea 2 am mers si a baut fara probleme de pe la 1 an si 2 luni (ca atunci mi s-a terminat Bebelacul). Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 11 luni Poze Mara si Matei Poze Praga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 recomandarile sunt de pastrearea laptelui formula (formula de crestere, junior, etc) pana la 2 ani. se pote face trecerea treptata la lapte de vaca. iata cateva subiecte care iti pot fi de ajutor: lapte de vaca lapte formula dupa un an Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
narcisa Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Noua ,aici, ni s-a recomandat de catre dr. pediatru dupa un an laptele de vaca. Cind am intrebat cum asa?? ca sint formula parca scrie pe cutie pina la 3 ani(sau m-o fi lasat pe mine memoria) si mai e si laptele junior gata preparat, mi-a explicat ca parerea ei e ca oricum copilul dupa 1 an avind voie cam de toate fara excese sa manince isi ia vitaminele din mancare, si ea nu mai vede necesar laptele formula, doar chestie de reclama si marketing, evident ramane si la alegerea parintilor! Eu i-am trecut la scurt tip dupa 1 an pe lapte de vaca. toate cele bune narcisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Romana, daca te hotarasti la lapte de vaca ai grija si foloseste, cel putin pe perioada verii, marci mai scumpe dar mai sigure. Eu m-am saturat de atata lapte batut in casa[bang][bang]id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple"> Bibi [gravi]cu no. 2[baietel] si [copil]David (08.07.2003) POZE CUM A VENIT PE LUME DAVID http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela agh Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Noua pediatra ne-a recomandat sa-i dam pana spre 2 ani formula. Asa procedam. Ne-a explicat ca laptele de vaca nu-i furnizeaza organismului necesarul de vitamine si de calciu si in plus este greu de digerat de stomacelul celor mici, suprasolicitand ficatul si rinichii. Mihaela si [copil] Daria (25.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Pot sa iti spun ca intentionez sa o tin pe formula cat mai mult timp posibil, cel putin pana la 2 anisori, poate 3 daca reusesc. [copil] Andreiaid="red">, ingerasul nostru mic (23.05.2006)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romana_74 Postat August 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Va multumesc! Prompte ca de obicei... va pup pe toate! Am hotarat sa il tin pe lapte formula pana la 2 ani... m-ati convins! Pediatra mi-a recomandat laptele de vaca, dar vad ca si aici parerile sunt impartite! Sanatate maxima! ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mina Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Mie toti medicii lui Matei mi-au recomandat ca incepand cu varsta de un an sa il trec treptat pe lapte de vaca. Mda, numai ca bebe nu voia, lui ii place prafu si gata. Dupa mai multe incercari abia acum am reusit sa ajungem la performanta de a bea numai lapte de vaca. Pana mai saptamana trecuta in incropeam cu un pic de praf sa aibe gust. Daca il tii pana la 2 ani pe lapte praf dupa aceea s=ar putea sa fie mai greu de obisnuit cu laptele de vaca. Oricum stiu ca nu se prea recomanda formulele de lapte nr 3 (alea cu banane si mar sau eu stiu ce altceva) fiindca daca prinde gustu lor nu ii mai place laptele simplu. Sa cresteti mari si frumosi! Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 http://community.webshots.com/user/vizigotu http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare cronicile vizigotuluiid="green">"]cronica vizigotului[/url]id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karina1976 Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Noi am folosit formula (Nestle Beba) pana la cca. 1,8 ani, si apoi pana iarna trecuta varianta Nestle Junior pentru copii de la 1 la 3 ani. Medicul ne-a spus ca este adaptat nevoilor lor de crestere in aceasta perioada si este bine tolerat de copii. La noi asa a fost, Paul si acum bea cca 2 litri de lapte la 3 zile (Dorna rosu) si nu am avut probleme sa ii schimb laptele. multa sanatate si bb-ei voinici. karina1976 "Doamne, ajuta-mi sa nu uit!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.