Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde se trimit amenzile platite???

Recommended Posts

Fetelor am si eu o problema. Acum 2 saptamani sotul meu a primit o amenda fiindca nu purta centura. S-a dus sa o plateasca, a platit-o , dar de acolo i s-a spus ca respectiva hartie din care reiese ca s-a platit amenda trebuie trimisa prin posta. Dar unde anume trebuie trimisa si pe ce adresa nu i-a zis nimeni. Daca vi s-a intamplat si stiti pe ce adresa trebuie trimisa spuneti-mi si mie , va rog.

Multumesc anticipat.

eu

poze nunta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cristinaid="red"> la noi aici uite cum se procedeaza..

deci daca primesti o amenda de circulatie..mergi si o platesti apoi faci copie dupa chitanta si procesul verbal pe care le pastrezi tu..iar originalul chitantei trebuie depus la politie in orasul in care s'a luat amenda..daca e in orasul tau e ok..mergi la Biroul Politiei Rutiere si o sa te lamureasca domnii de acolo la care ghiseu trebuie sa depui chitantza..daca a luat amenda in alt oras..tot ei te vor indruma..iti vor da adresa Politiei din orasul respectiv..

nu uita sa'ti pastrezi copia ..pt ca de multe ori se intampla ca ei sa iti piarda chitanta sau sa uite sa o scada si apoi de la financiar o sa te incarce din nou cu ea..

sper ca te'am lamurit cat de cat..sa ma ierti ca ti'am scris asa dar sunt pe fugaaa..

te pup si numai bine!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

[i]

Nasica

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

cristinaid="red"> legile sunt la fel in toate orasele in domeniul Circulatiei..asta stiu sigur pt ca ani de zile am sortat la chitante venite din Buc si toata tara..tatal meu a lucrat in domeniu si eu il ajutam!!deci mergi cu incredere la biroul lor si te vor lamuri..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!id="red">

[i]

Nasica

"Nimic nu-i imposibil!"id="red">

Tocmai ce am platit si eu o astfel de amenda, care trebuie trimisa prin posta la organul emitent (in cazul meu, Barcanesti, Prahova).

Oricum, d-na de la taxe si impozite (unde se achita amenda) mi-a spus sa pastrez copiile timp de 5 ani.

O zi buna, fara amenzi![:D]

Eu desi nu am carnet sunt cea care platesc amenzile de circulatie incasate de sotul meu..Si eu am avut mari nedumeriri unde sa le trimit si in final am aflat:pe strada Udriste la Brigada de Politie Rutiera!

Sper ca ti-am fost de folos! La cat mai putine amenzi!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...