Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetita mea va face curand 8 luni si e hranita cu lapte topfer de la 3 luni.Ea nu este o mare amatoate de lapte desi papa acum, pa langa cele 2 mese diversificate si cate 660 ml lapte tofer 2. De vreo 2 zile cam face mofturi la bibele de seara si mai nou si la cel de la 10 si ma gandeam ca nu ii mai place lapticul. Ma interesa daca cineva a dat lapte nr 3 la bb si cum l-a acceptat bb.Am citit ca laptele topfer 3 e cu gust de portocala si banana, fructe care ii plac Mateei, dar oare laptele il va accepta? Ce ma sfatuiti?

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Gabita, si pe mine ma intereseaza subiectul. Alex are 10 luni acum si bea Lactana 2 inca. Nu am trecut la 3 deoarece are gust de fructe si imi zicea pediatra ca mai bine nu ii dau...ca se obisnuieste ca laptele sa aiba aroma si imi va refuza mai tarziu laptele simplu...Sunt in dubiu, mi-a zis ca lasa la latitudinea mea...dar ma pune pe ganduri. Daca nu o sa ii mai placa gustul laptelui simplu? Topfer 3 inteleg ca merge sa ii dau pana inspre 2 ani asa...ca e mai plin de vitamine si minerale necesare bebeului decat laptele de vaca

Gabitaid="red"> nu stiu cum e cu Topfer, dar mie pediatra mi-a zis sa nu-i dau ma mult de 1 masa pe zi din Milumil 3. Am inteles ca e mult mai greu de digerat, e mai grosut, si are si gustul schimbat. Mai repede sa-i pun cate 1 masura de cereale in cel nr.2 si s-o las asa pana la 1 an, apoi schimbam cu ce vreau, lapte de vaca sau Milumil 3.

Sa stii ca si Miruna a facut o greva din asta de laptic acum vreo 2 sapt, nu vroia si pace sa mai pape lapte, se zvarcolea si urla. Am lasat-o doar la masa de dimineata cu lapte, in rest i-am dat iaurt la masa de ora 19, iar seara cereale cu lapte. Si i-a trecut, cred ca se saturase saraca....

Pupici la Mateea, sper ca in rest sunteti bine[:D][:D][pup][pup][pup]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [bibe] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

[foto]pozici la 7 luni

asa s-a nascut Miruna

filmuletze

Gabita, si eu fol. Lactana Topfer de la 3 luni. Nu am sa trec pe 3 pentru ca este lapte CU fructe, un fel de abureala care evident ca numai lapte 100% nu este, deci nu am sa-l iau. La 10 luni cred ca trec direct la lapte normal, ca doar daca papa iaurt, branzica de vaci din comert, nu vad de ce i-ar sta in gat sau dauna si laptele. Ma mai interesez, as fi vrut s-o tin pe praf pana la 1 an, dar acum nu mai sunt hotarata pt ca nu vad rostul.

Uite ce am gasit la o cautare pe Google, care va va lamuri, sper.

"LACTANA=TOPFER BIO 3

SUPLIMENT DE LAPTE BIO

incepand de la 8 luni"

este un supliment de lapte plin de calorii, cu gust de fructe si satios pentru sugari incepand de la 8 luni si pentru copii. contine:

-fructe bio preferate: mar, banana, portocala

-albus de ou de calitate superioara pentru dezvoltarea musculaturii

-hidrocarburi usor de digerat

-acizi grasi compusi nesaturati esentiali

-uleiuri vegetale de calitate superioara

-vitamine importante, substante minerale si oligoelemente

indicatii importante:

*va rugam sa nu-l folositi ca inlocuitor de lapte matern in primele luni, ci incepand de la 8 luni in combinatie cu alte produse; incepand de la 8 luni puteti inlocui fara probleme orice alt supliment de lapte cu Topfer 3 Bio-Folgemilch

*incepand de la 8 luni - frecventa meselor 1-2 pe zi; cantitatea de baut / sticla [ml] - 200 sau 230 - frecventa meselor si cantitatea de baut indicate in planul de hranire sunt valori corecte; nu se accepta nici un fel de abateri; Topfer 3 Bio este o hrana satioasa incepand de la 8 luni.

*este probiotic deoarece contine o cultura naturala de bifidus care asigura o digestie sanatoasa; aceasta poate atenua activitatea germenilor intestinali nedoriti si totodata poate regla digestia..."

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

[pup]Fetelor- multam de raspunsuri![pup] In rest nu sunt pb. Mai studiem cu lapticul asta....[bang][bang][bang][detectiv]. Fata mea e mofturoasa ...si daca i se pune pata pe ceva ......nu vrea si pace.Vad ca si-a mai revenit - face mofturi numai seara. Ma gandesc ca poate vrea sa treaca la 4 mese [?][?][?]

Fetelor, eu am un bebe de 3 saptamani caruia pediatra i-a recomandat sa pape TOPFER PRE pana acum(mai papa si tzitzi) iar acum zice sa trecem pe TOPFER 1. Vroiam sa va intreb cum le-a mers copiilor vostri cu laptele asta? Si de unde il luati, ca eu il gasesc doar la farmacia Dona.

Primul bebe a crescut cu Bebelac care e ceva mai ieftin si parca se da si gratuit si acum nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiti???[help]

Cornelia, mamica lui[testoasa]Eduard(21.06.2004) si [bebic]Eric(13.07.2006)

POZE [foto]

Pagina de web a lui Eduard

Cornelia- fetita mea a papat pana la 3,5 luni lapte de titi si apoi am incercat toate sortimentele de lapte de pe piata si singurul care a fost acceptat a fost topfer. A crescut f bine cu el si a reusit sa recupereze si din greutatea pe care o pirduse din cauza neacceptarii altor tipuri de laptic. E f bun la gust si se apropie mult de laptele matern. Mateei i-a placut si ti-l recomand. Nu te astepta isa sa ai un bb pufos.Mateea are la 8luni 8100 gr, de la 3300 cat a avut la nastere, motiv pt care eu ma declar multumita.

Si Ana a baut Topfer de la 2.5 luni, initial ca supliment pe langa tzitzi, apoi exclusiv. E un lapte de generatie noua, care am inteles ca a fost premiat in Ge pt formula cea mai apropiata de laptele matern. Mie mi l-au recomandat 2 farmaciste care au bebei cu 2-3 luni mai mare ca Ana si l-au folosit la randul lor cu succes. Si eu sunt fte multumita de el, e bun la gust, acceptat cu mare placere. Nu as renunta la el, desi au fost perioade in care l-am gasit mai greu. Eventual pana iti gasesti o sursa stabila de procurare, fa un stoc de 1-2 cutii, ca sa nu fii nevoita sa-l schimbi.

Idem, nu "pufoseste" copilul, Ana are la aproape 9 luni 8kg si s-a nascut cu 3, si eu zic ca papa fte bine de cand cu diversificarea.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Da, subscriu la ce au spus Gabita si Ripley. Am cautat un lapte care sa nu pufoseasca, mi se pare cam aiurea ca in Milumil si Humana se pune amidon, doar nu le dam apret! Ei bat moneda ca e un lapte satios, da, este, dar ingrasa si nu cred ca asta e tinta.

A baut mult timp Nan care nu pufoseste nici el. Dar gustul lasa de dorit, e cam scarbos. Am ajuns astfel (tot cautand) la Lactana de la Topfer. Intr-adevar, Alexandra nu e grasa deloc (8,150 la 9 luni) dar e vesela, activa etc. I-a mers f bine cu laptele asta. In plus laptele acesta are un gust super, fata de celelalte care sunt cam rele la gust.

Si cred ca Ripley are dreptate, decat lapte cu gust de fructe mai bine lapte normal. Totusi ma batea gandul sa ii dau macar o masa pe zi de Topfer 3, cum zicea si Gabita, mai vedem.

Eu nu o trec pe lapte de vaca sigur pana dupa un an. Cred ca are mai multe vitamine asta praf.

Da, eu tot de la farmaciile Dona il iau. Poti vorbi, daca ai o farmacie independenta pe langa casa (nu una sa apartina de alt lant mare) sa il comande special pentru tine de la Farmexpert. Ei sunt distribuitorii. Pana sa se deschida o farmacia Dona langa casa mea am facut asa cu o farmacie micutza din apropiere. Am vorbit cu farmacista (habar nu avea de acest lapte), i-am dat numele distribuitorului (ei lucreaza toti cu Farmexpert) si mi l-a adus in cateva zile. Si acum il mai aduce chiar daca eu nu mai cumpar, dar e un piculetz mai scump decat la Dona si prefer sa il iau de acolo acum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...