liliana29s Publicat August 2, 2006 Raport Distribuie Publicat August 2, 2006 Am un cutitas mic marca Solingen dar parca incepe sa dea semne de uzura. Are cineva idee unde pot gasi sa cumpar cutite marca Solingen?? Asta micul care-l am mi-a fost tare util dar am citiva ani buni de cind i-l folosesc numai pe el si cred ca in curind o sa cedeze. Liliana si Dani poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boticelina Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Avem si noi cutite Solingen si intr-adevar, in timp (10 ani ) s-au tocit. Acum de cativa ani am un set Zepter (primit cadou) si sunt ultra multumita de ele. Daca ai bani (sau pe cineva dispus sa-ti faca un cadou scump ) ti le recomand. Eu sunt maniaca cu cutitele; daca nu taie sunt in stare sa le si arunc. Am unele cutite (de la serviciu) pe care le ascut saptamanal. pisici si floricele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat August 2, 2006 Raport Distribuie Postat August 2, 2006 Incearca la Carrefour. Eu de acolo mi-am luat un set de bucatarie "periculos"... Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliana29s Postat August 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Akella multumesc tare mult dar in Galati nu exista Carrefour. Speram sa pot comanda pe net undeva dar nu am gasit. O sa incerc sa gasesc Zepter. Liliana si Dani poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana_salajan Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Noi am cumparat cutite solingen acum doi ani de la metro. Cred ca mai sunt. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.